FTC: Már unalmas volt mindig erre válaszolni – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.01. 21:41
A Ferencvárosnál nem élték meg tragédiaként a felcsúti pontvesztést, a klub történetének 3000. bajnoki mérkőzésén visszatalálnának a győztes útra.

„Már-már unalmas volt hétről hétre arra a kérdésre válaszolni, hogy meddig tart még a sorozat –dézi Thomas Dollt a fradi.hu. – Az igazság az, hogy Felcsúton nem érdemeltünk három pontot. Az elmúlt fordulóban mutatott teljesítménynél tudunk sokkal jobban is játszani, és erre a jobb játékra szükségünk is lesz ahhoz, hogy sikerrel vegyük a Honvéd elleni találkozót."Thomas Dollt a fradi.hu. – Az igazság az, hogy Felcsúton nem érdemeltünk három pontot. Az elmúlt fordulóban mutatott teljesítménynél tudunk sokkal jobban is játszani, és erre a jobb játékra szükségünk is lesz ahhoz, hogy sikerrel vegyük a Honvéd elleni találkozót."

Hajnal Tamás, aki a hétvégén visszatérhet a csapatba, osztja edzője véleményét:

„Mindig az a legnagyobb öröm, ha megnyerjük a meccset. Ez sajnos a Puskás ellen nem sikerült, de fontos kiemelni, hogy ezúttal sem kaptunk ki, még mindig veretlenek vagyunk a bajnokságban. Kilenc győzelem után becsúszott egy döntetlen, ezzel nincs semmi probléma. Levontuk a mérkőzés tanulságait, és bízunk benne, hogy ezeket a tapasztalatokat is felhasználva szombaton itthon tartjuk a három pontot."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik