FTC: Lipcsei Péter szerződést hosszabbított – hivatalos

Vágólapra másolva!
2019.05.30. 15:15
Meghosszabbította Lipcsei Péter szerződését a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége – adta hírül hivatalos honlapján a zöld-fehér klub. Az FTC korábbi legendás középpályása továbbra is a másodosztályú Soroksár vezetőedzőjeként dolgozik.

A 47 éves szakvezető egy héttel ezelőtt a Borsnak már elmondta, megegyezett a Ferencváros vezetőivel a folytatásról. Ezt az FTC csütörtökön a hivatalos honlapján megerősítette.Borsnak már elmondta, megegyezett a Ferencváros vezetőivel a folytatásról. Ezt az FTC csütörtökön a hivatalos honlapján megerősítette.

„Megállapodtam a Fradi vezetőivel, hogy folytatom Soroksáron a fiókcsapatnál a munkát, hacsak nem kapok élvonalbeli ajánlatot, mert akkor elengednek” – mondta Lipcsei Péter a múlt héten.

A Ferencváros közleménye arról nem tesz említést, hogy a klub korábbi legendás középpályása mennyi időre kötelezte el magát, ahogy arról sem, hogy élvonalbeli ajánlat esetén valóban elengednék-e a szakembert.

Lipcsei Péter a mögöttünk hagyott idényben Magyar Kupa-elődöntőbe jutott a Soroksárral, míg az NB II-es bajnokságot a 7. helyen fejezte be az együttessel – emlékeztet a fradi.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik