FTC: Libanonban is folyton ilyen gólokat lőttem - Diallo

Vágólapra másolva!
2013.09.11. 19:28
A Ferencváros a labdarúgó Ligakupa csoportkörének második fordulójában 4–1-re legyőzte a Tatabányát. A találkozó után a vezetőedzők mellett az ollózós gólt szerző Ulysse Diallo is megszólalt, elmondta: nem először talált már a kapuba ezzel a mozdulattal.

„Ez az ollózós góltípus a kedvencem, korábban, amikor még Libanonban futballoztam, sokszor alkalmaztam ezt a technikát, a ligában négy-öt ilyen gólt is lőttem. Nagyon jól érzem itt magam, remélem a továbbiakban is ilyen remek találatokkal segíthetem az együttesemet” – mondta a találkozó után Diallo a Sport Tv kamerái előtt.Diallo a Sport Tv kamerái előtt.

„Elégedett voltam a játékosaimmal, különösen az első játékrészben, de nincs mit tenni, a Fradi ma ennyivel jobb volt” – értékelt tömören a Tatabánya vezetőedzője, P. Nagy László.

A zöld-fehérek győzelmével záruló mérkőzés után Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője elmondta, a siker ellenére nem százszázalékosan elégedett játékosai teljesítményével.

„Az egész mérkőzés folyamán azt éreztem, hogy nem vagyunk elég stabilak. Ahhoz, hogy igazi topcsapatnak nevezhessük magunkat, sokkal jobban kell teljesítenünk az ilyen kiscsapatok ellen, és stabilabbnak kell lennünk a széleken” – nyilatkozta Moniz a Sport TV-nek.

A mérkőzés összefoglalója

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik