FTC: Kubatov Gábor ankétra hívja a szurkolókat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.06. 07:40
Az FTC elnöke, Kubatov Gábor ankétra hívja a szurkolói kártyával rendelkező zöld-fehér szimpatizánsokat a Groupama Arénába – számolt be a fradi.hu.

„Az FTC elnöke, Kubatov Gábor ezúton is tisztelettel meghívja minden, szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsunkat az esztendő első szurkolói ankétjára!„Az FTC elnöke, Kubatov Gábor ezúton is tisztelettel meghívja minden, szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsunkat az esztendő első szurkolói ankétjára!

Időpont:
2018. július 10., kedd 18 órától (esőnap NINCS)

Helyszín:
Szurkolóink a Groupama Aréna C3-C5 szektorában foglalhatnak helyet, helyfoglalás érkezési sorrendben, kérjük, érkezzenek időben, mert 18 órakor kezdünk.

Beléptetés:
A Regisztrációs Központ és Jegypénztár felől a C2-C6 szektorok részére fenntartott beléptető kapukon át. Kapunyitás 17.30-tól. Kérjük, szurkolói kártyáját feltétlenül hozza magával!

Meghívottak köre:
Érvényes – A- és B-típusú – szurkolói kártyával rendelkező 127 ezer szimpatizánsunk.

Résztvevők az FTC képviseletében:
Kubatov Gábor, elnök és Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Kérjük, a belépéshez szükséges szurkolói kártyáját, ahogy a mérkőzések esetében, ezúttal is legyen kedves magával hozni!"

Kubatov Gábor egyébként néhány nappal ezelőtt egy sajtótájékoztatón arra kérte a szurkolókat, hogy a Maccabi Tel-Aviv elleni Európa-liga-selejtezőn ne használják a Fradi-karlendítést.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik