FTC: „Konkrétan az esetre nem emlékszem” – Koch az arckoponyatöréséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2018.05.18. 18:31
A Ferencváros német labdarúgója, Julian Koch a Videoton elleni rangadón szenvedett agyrázkódást és arckoponyatörést. A 27 éves középpályást május 9-én Hamburgban megműtötték, és hamarosan visszatérhet Magyarországra – számolt be róla az FTC hivatalos honlapja.

„Múlt szerdán rendben lezajlott az operáció, két napra rá kiengedtek a kórházból. Bár a műtét után még érdekesen néz ki az arcszerkezetem, folyamatosan javul az állapotom, egyre jobban érzem magam” – mondta a fradi.hu-nak Koch, aki megpróbált visszaemlékezni arra a pillanatra, amikor ütközött Kovácsik Ádámmal, a Videoton kapusával.„Múlt szerdán rendben lezajlott az operáció, két napra rá kiengedtek a kórházból. Bár a műtét után még érdekesen néz ki az arcszerkezetem, folyamatosan javul az állapotom, egyre jobban érzem magam” – mondta a fradi.hu-nak Koch, aki megpróbált visszaemlékezni arra a pillanatra, amikor ütközött Kovácsik Ádámmal, a Videoton kapusával.

„Konkrétan az esetre nem emlékszem, csupán arra, hogy a szögletnél elindultam a kapu felé. Utána már csak az maradt meg, hogy a szurkolók skandálják a nevemet, én pedig integetek nekik. Édesapám Dortmundban egyből kocsiba ült, és másnap reggel már mellettem volt a székesfehérvári kórházban. Most már itt lehetek a családommal Dortmundban, ez pedig nagy segítség számomra” – folytatta a középpályás, aki jövő hétvégén, a DVTK elleni mérkőzésen már a Groupama Arénában szurkolhat a társainak.

„Már a múlt héten is szívesen jöttem volna, de sajnos elővigyázatosságból az orvosok nem engedték, hogy repülőre üljek. Május 23-án térek vissza Budapestre, úgyhogy a DVTK ellen már a helyszínen buzdítom a társakat. Csalódott voltam, hogy sem a Videoton, sem a Vasas ellen nem sikerült nyernünk, azonban bízom benne, hogy a Honvéd ellen meglesz a siker, és júniusban bajnoki címet ünnepelhetünk.”

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek