FTC: „Konkrét labdarúgók is képben vannak” – Csukicsék Argentínában járnak

Vágólapra másolva!
2018.04.19. 11:31
Argentínába utazott Berzeviczi Attila, a Ferencváros igazgatóságának elnöke, valamint Vladan Csukics, a klub játékosmegfigyelője. A zöld-fehérek elöljárói olyan futballistákat figyelnek, akik a közeljövőben potenciálisan az FTC játékosai lehetnek.

„Három napot voltunk Mendozában, ahol mind a három komoly helyi klub vezetőivel találkoztunk. További nyolc napot a fővárosban, Buenos Airesben töltünk, az utunk során összesen tizenkét mérkőzést nézünk meg Vladannal, így sok játékosról képet kaphatunk. Persze konkrét labdarúgók is képben vannak” – mondta Berzeviczi Attila a fradi.hu-nak.„Három napot voltunk Mendozában, ahol mind a három komoly helyi klub vezetőivel találkoztunk. További nyolc napot a fővárosban, Buenos Airesben töltünk, az utunk során összesen tizenkét mérkőzést nézünk meg Vladannal, így sok játékosról képet kaphatunk. Persze konkrét labdarúgók is képben vannak” – mondta Berzeviczi Attila a fradi.hu-nak.

A Ferencváros tavaly nyáron is szerződtetett dél-amerikai játékost: Fernando Gorriarán az uruguayi River Plate-től igazolt Magyarországra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik