FTC: „Kiváló mérkőzés” – Rebrov értékelte a vereséget

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.27. 11:14
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett a brazil másodosztályú Red Bull Bragantinótól. A mérkőzést követően a vereség ellenére elégedetten értékelt a klub hivatalos honlapjának Szerhij Rebrov vezetőedző.

Kiváló mérkőzést játszottunk egy erős ellenféllel szemben. Az első pillanatban elmondtam a játékosoknak, hogy nem az eredmény számít. Különböző stílusú ellenfelekkel találkozunk a felkészülési mérkőzéseken, kemény edzések vannak mögöttünk, az a legfontosabb, hogy összeálljon a játékunk, és minimalizáljuk a hibáinkat. A szerdai meccsen a kezdőcsapat tagjai hatvan percet játszottak, csütörtökön is ugyanígy lesz, fontos, hogy mindenki megkapja a megfelelő terhelést, hogy készen álljunk a szezonrajtra” – nyilatkozta a fradi.hu-nak az ukrán tréner.Kiváló mérkőzést játszottunk egy erős ellenféllel szemben. Az első pillanatban elmondtam a játékosoknak, hogy nem az eredmény számít. Különböző stílusú ellenfelekkel találkozunk a felkészülési mérkőzéseken, kemény edzések vannak mögöttünk, az a legfontosabb, hogy összeálljon a játékunk, és minimalizáljuk a hibáinkat. A szerdai meccsen a kezdőcsapat tagjai hatvan percet játszottak, csütörtökön is ugyanígy lesz, fontos, hogy mindenki megkapja a megfelelő terhelést, hogy készen álljunk a szezonrajtra” – nyilatkozta a fradi.hu-nak az ukrán tréner.

A Ferencváros további négy felkészülési mérkőzést játszik második ausztriai edzőtábora során, csütörtökön a bolgár élvonalbeli, szófiai CSZKA ellen lép pályára.

A FERENCVÁROSI TC FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: június 5.
Első edzőtábor: június 7.–június 19., Regede (Bad Radkersburg, Ausztria)
Felkészülési mérkőzések:
Június 11.: FTC–Sampion Celje (szlovén III.) 9–0 (Nguen 2, Kundrák, Szihnyevics, Priskin – 11-esből, Sigér, Leandro, Lanzafame, Csernik)
Június 15.: NK Celje (szlovén I.)–FTC 0–2 (Isael, Szihnyevics – 11-esből)
Június 19.: NS Mura (szlovén I.)–FTC 1–4 (Rui Pedro, Lanzafame – 11-esből, Priskin, Szihnyevics)
Második edzőtábor: június 23.–július 4., Bad Häring (Ausztria)
Felkészülési mérkőzések:
Június 26.: Ferencváros–RB Bragantino (brazil, II.) 1–2 (Szihnyevics 49., ill. Ytalo 13., Barreto 21.)
Június 27., 18.00: Ferencváros–CSZKA Szófia (bolgár I.)
Június 30., 17.00: Ferencváros–1. FK Príbram (cseh I.)
Július 1., 17.00: Ferencváros–Universitatea Craiova (román I.)
Július 4., 18.00: Ferencváros–Royal Excel Mouscron (belga I.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik