FTC: Kassai nem jöhet vissza úgy a BL-ből, hogy ő a szupersztár – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.20. 17:05
null
Doll értékelte az őszi szezont (Fotó: NS-archív)
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője értékelte a csapat őszi szezonját, melyben kitért arra is, hogy a zöld-fehéreknek mire van szükségük a bajnoki címhez, valamint Kassai Viktorról is véleményt formált.

A Fradi a 4. helyen áll a bajnokságban, négy ponttal lemaradva a listavezető Videotontól. A német szakember szerint az utóbbi hónapok nem voltak olyan szépek, úgy érzi, a csapat nem tudott úgy futballozni, ahogy szerette volna.

„Nagy Dominik és Cristian Ramírez távozásával újabb olyan játékosoktól köszönünk el, akik sebességet hoztak a csapatba. A nyáron Nagy Ádám, Roland Lamah és Stanislav Sesták is ilyen volt. A maradók közül néhány játékostól jobb teljesítményt várok el” – mondta Doll a Fradi Tv-nek.

„Sok könnyelmű hibát követtünk el, azokból rengeteg gólt kaptunk. Néhány játékosunk küzd önmagával, ez átragad a többiekre is. Keményen kell küzdenünk azért, hogy tavasszal olyan Ferencváros legyen a pályán, amelyről süt, hogy egy csapat. Ez a fő feladatunk.”

„Túl sok hibát követtünk el, nem háríthatjuk el a felelősséget, ha a rossz játékvezetésre fognánk a jelenlegi helyzetünket, az alibi lenne. Ugyanakkor az a benyomásunk, hogy némelyek hihetetlen arroganciával végzik a feladatukat a Fradi ellen.”

A német szakember Kassai Viktor tevékenységéről is szót ejtett, akiről azt mondta, hogy „nem jöhet vissza egy bíró sem úgy a Bajnokok Ligájából a magyar bajnokságba, hogy azt gondolja magáról, ő a szupersztár, akinek minden akciónál sárga lapot kell adnia, ezzel tönkretéve a meccset”. Doll szerint csapata nem játszik túl keményen, és csak egyenlő bánásmódot szeretne.

„Ahogy most játszunk, úgy nincs esélyünk a bajnoki címre. Nem futballoztunk gördülékenyen. Ha a télen megjönnek az újak, kialakul a tavaszi keret, és látom, hogy tényleg megerősödtünk, akkor szívesen kimondom, hogy a bajnoki címért megyünk. Ugyanakkor ezt kijelenteni nem lesz elég, úgy is kell teljesítenünk utána, hogy alátámasszuk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik