FTC: jobb eredményért több pénz, a Bayern is szóba került

Vágólapra másolva!
2015.11.30. 14:33
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros szerződést írt alá a Debrecen elleni meccs előtt a Magyar Telekommal, amely a következő három évben a zöld-fehérek főszponzora lesz. Az FTC jobb teljesítményével több pénzt kaphat a támogatójától.

„A Telekom büszke arra, hogy a magyar sport sikeres ágazatait segíti, a Magyar Olimpiai Bizottságot, az úszószövetséget és a Veszprém kézilabdacsapatát is támogatjuk – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója a magyarhirlap.hu-nak. – A Ferencváros Magyarország legnépszerűbb és legnagyobb szurkolótáborával rendelkező csapata, és azért döntöttünk hároméves támogatása mellett.”Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója a magyarhirlap.hu-nak. – A Ferencváros Magyarország legnépszerűbb és legnagyobb szurkolótáborával rendelkező csapata, és azért döntöttünk hároméves támogatása mellett.”

„Ez egyelőre nem időszerű, hogy a Fradi és a Bayern együttműködési megállapodást köt. A Bayern a világ egyik leghíresebb futballcsapata, és bár mi is szeretnénk, ha a Ferencváros is visszakerülne az európai futball vérkeringésébe, a két klub közötti együttműködésről még nem tudok beszámolni.”

„A cél az, hogy a bajnoki cím mellett a csapat a nemzetközi kupában sikeresebb legyen. A szerződés szerint, ha jobb eredményt ér el a Ferencváros, a Telekom még nagyobb összeggel támogatja.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik