FTC: Jobb a csapatszellem, mint tavaly ilyenkor – Doll

Vágólapra másolva!
2018.01.29. 07:37
Egy-egy győzelem és vereség a Ferencváros portugáliai edzőtáborának meccsmérlege. A zöld-fehér labdarúgócsapat hétfő hajnalban útra kelt hazafelé Albufeirából – indulás előtt Thomas Doll értékelte az elvégzett munkát a klub honlapjának.

„Nagyon jó hét volt, hasznos edzőtáboron vagyunk túl – idézi a fradi.hu Thomas Dollt. – Sokat dolgoztunk a védekezésünkön, a futballistáink fontos játékperceket gyűjtöttek. Két és fél héttel a felkészülés megkezdése után jó úton járunk. Néhányan már most nagyon jó formában vannak, másoknak még kell egy kis idő. A srácok kiválóan dolgoznak, és nagyszerű a csapatszellem is, jobb, mint tavaly ilyenkor. Ez pedig kulcsfaktor lehet abban, hogy úgy fejezzük be ezt a 2017–18-as szezont, ahogy szeretnénk!”fradi.hu Thomas Dollt. – Sokat dolgoztunk a védekezésünkön, a futballistáink fontos játékperceket gyűjtöttek. Két és fél héttel a felkészülés megkezdése után jó úton járunk. Néhányan már most nagyon jó formában vannak, másoknak még kell egy kis idő. A srácok kiválóan dolgoznak, és nagyszerű a csapatszellem is, jobb, mint tavaly ilyenkor. Ez pedig kulcsfaktor lehet abban, hogy úgy fejezzük be ezt a 2017–18-as szezont, ahogy szeretnénk!”

Doll a dél-koreai Ulszan ellen 2–1-re megnyert vasárnapi mérkőzésről annyit mondott: az első 25-30 perc jó volt, de utána esett a színvonal, sok volt az eladott labda, egyik csapat sem játszott igazán szép futballt.

A FERENCVÁROS TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 10.
Edzőtábor: január 22–29., Portugália; február 5–12., Spanyolország
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 16.: Ferencváros–Dunaföldvár 16–0 (Böde 3, Ikaunieks 3, Lovrencsics B. 3, Hajnal 2 – az első 11-esből, Priskin 2, Csonka, Gorriarán, Rui Pedro)
Január 20., Szekszárd, műfüves pálya: Szekszárd–Ferencváros 0–4 (Gorriarán 2, Varga R., Szpirovszki)
Január 25., Portugália: Ferencváros–HNK Rijeka (horvát) 0–1
Január 28., Portugália: Ferencváros–Ulszan Hyundai FC 2–1 (Varga R., Böde)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik