FTC: Játszani akarjuk a futballt - Hajnal Tamás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 20:31
A Törökországban edzőtáborozó Ferencváros pénteki programjában a taktikai elemek gyakorlása és egymás közti játék szerepelt. A remek minőségű pályákon és kiváló körülmények között megtartott edzések után Hajnal Tamás nyilatkozott a zöld-fehérek hivatalos honlapjának.

„Egy rossz szavunk se lehet, már otthon, a Népligetben is minden adva volt a szakmai munka elvégzéséhez, és ugyanez igaz a törökországi edzőtáborra is. A társakról is csak jót tudok mondani. Mindenki nagyon motivált, játszani akarja a futballt, közös céljaink vannak, továbbra is ezen az úton akarunk maradni” – mondta Hajnal a fradi.hu-nak.fradi.hu-nak.

„Szerencsére csak pozitív dolgokat tudok elmondani, igaz ez a fizikai állapotomra is. Jól érzem magam, jó edzéseken veszünk részt, megkapjuk azt a terhelést, ami ilyenkor kell. Várom a holnapi mérkőzést, jó teszt lesz” – tette hozzá a Borussia Dortmund és a Stuttgart korábbi középpályása.

A Ferencváros szombat 14 órától a cseh élvonalbeli Bohemians Prahával csap össze felkészülési meccsen. A találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik