FTC: „Hazautaznék az ünnepségre átvenni az aranyérmet”

Vágólapra másolva!
2015.09.03. 17:11
A klub honlapjának adott nyilatkozatában mondott köszönetet a Ferencvárosnak a francia Toulouse-hoz szerződő Somália, aki tudja jól, a csapat az ő bajnoki címéért is játszik a szezon hátralévő részében.

„Van különbség a magyar és a francia élvonal között, itt nívósabb a futball – idézi Somáliát a fradi.hu. – Ez nem teher számomra, hanem kiváló terepe annak, hogy még tovább fejlődjek. Ugyanilyen szintlépés volt számomra, amikor 2010 januárjában a Fradihoz igazoltam, ott is rengeteget léptem előre játékosként, és a jövőben is az a célom, hogy egyre jobb és jobb futballista legyek.”fradi.hu. – Ez nem teher számomra, hanem kiváló terepe annak, hogy még tovább fejlődjek. Ugyanilyen szintlépés volt számomra, amikor 2010 januárjában a Fradihoz igazoltam, ott is rengeteget léptem előre játékosként, és a jövőben is az a célom, hogy egyre jobb és jobb futballista legyek.”

Somália megjegyezte, ha bajnok lesz a Ferencváros, hazautazik, hogy együtt ünnepeljen a játékosokkal – a klubhonlap megjegyzi, mivel az első három fordulóban játszott, ő is bajnoknak mondhatná magát.

„Természetesen követem a Fradi körüli történéseket, és nagyon örülök neki, hogy eddig minden meccset megnyert a bajnokságban. Látva az eredményeket reális cél lehet a Fradinak a bajnoki cím, aminek nagyon örülnék, mert a Fradi mindig is a szívem csücske volt és az is marad. Ha nem futballoztam volna a klubban, akkor nem tartanék most itt. A Fradinak köszönhetem, hogy ilyen futballista lettem, így ha bajnok lenne a csapat, biztos hazautaznék az ünnepségre átvenni az aranyérmet és együtt ünnepelni a csapattársakkal, barátokkal, szeretteimmel. Budapesten ez utóbbiból több is akad” – mondta Somalia.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik