FTC: hazájában már alapítvány gyűjt Adamsnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.01. 07:43
A newsday.co.tt arról számolt be, hogy a Marvin Lee Alapítvány máris külön alapot hozott létre Akeem Adamsnek, a Ferencváros trinidadi labdarúgójának. A tervek szerint az összegyűjtött pénzből az egészségesen hazatérő futballista kapna segítséget.

Adams jelenleg szívátültetésre vár, tegnapi hírek szerint a hétvégén Budapestre érkező és őt meglátogató édesanyja kezét megszorította, a múlt szerdai infarktusa óta pedig először mozdította meg a fejét. A ferencvárosi klub hétfői tájékoztatása szerint a futballista keringését továbbra is műszív tartja fenn, állapota változatlanul súlyos.tegnapi hírek szerint a hétvégén Budapestre érkező és őt meglátogató édesanyja kezét megszorította, a múlt szerdai infarktusa óta pedig először mozdította meg a fejét. A ferencvárosi klub hétfői tájékoztatása szerint a futballista keringését továbbra is műszív tartja fenn, állapota változatlanul súlyos.

Az alapítvány annak a Marvin Lee-nek a nevét viseli, aki egy U20-as mérkőzésen szenvedett súlyos nyak- és fejsérülést – az amerikaiak elleni korosztályos CONCACAF-selejtezőn Landon Donovannel ütközött –, és az életét akkor megmentették ugyan, de tolószékbe kényszerült. Szervezete azonban folyamatosan gyengült, és később elhunyt. Hazájában stadiont is neveztek el róla.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik