FTC: három-négy hetet kell kihagynia a csapatkapitánynak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.22. 17:24
Három-négy hét kihagyásra számíthat a Ferencváros labdarúgócsapatának kapitánya, Gyömbér Gábor.

Gyömbért már a 6. percben le kellett cserélni a vasárnapi, Újpest elleni vesztes mérkőzésen, miután sérülést szenvedett. A játékos állapotáról a vizsgálatokat követően az orvosi stáb vezetője, dr. Pánics Gergő nyilatkozott a fradi.hu-nak. Újpest elleni vesztes mérkőzésen, miután sérülést szenvedett. A játékos állapotáról a vizsgálatokat követően az orvosi stáb vezetője, dr. Pánics Gergő nyilatkozott a fradi.hu-nak.

„Gábor boka- és térdsérülést szenvedett, és első látásra súlyosabbnak is tűnt az állapota, de szerencsére csontos sérülés nem következett be – mondta az orvos a klubhonlapnak. – Az előzetes vizsgálatok alapján három-négy hét pihenő vár rá, ezután térhet vissza.”

Gyömbér a következő hetekben elektro- és magnetoterápián vesz részt, majd fokozatosan gyógytornáztatnia kell a lábát, és rehabilitációs edzések várnak rá.

„A helyzethez képest nem rossz az állapotom – mondta a vizsgálatok után Gyömbér. – Először én is nagyon megijedtem, féltem, hogy a térdszalagjaimmal lesz gond. A vizsgálatokon azonban már túl vagyok, ezért nagyon remélem, hogy valóban nincs nagy baj. Nagyon örülök, ha tényleg csak három-négy hetet kell majd pihennem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik