FTC: Hajnal a fájdalmairól és az időjárásról is beszélt

Vágólapra másolva!
2015.07.29. 17:33
Hajnal Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középpályása elmondta, még küzd a sérülésével, valamint arról is beszélt, az időjárás nem lehet kifogás, mindig jól kell teljesíteniük.

„Az edzések és a meccsek szempontjából kellemesebb a mostani időjárás. Persze ez az a körülmény, amelyet nem tudunk befolyásolni – bármilyen időjárásban jól kell tudnunk játszani – mondta Hajnal Tamás a fradi.hu-nak, majd a Vasas elleni, szombati összecsapásról is beszélt. – Örülök ennek a párosításnak, egy budapesti, feljutó csapat ellen léphetünk pályára. Egyértelmű, hogy ismét a három pontért lépünk pályára, hogy a nagyobb céljaink felé is tegyünk egy újabb lépést.”Hajnal Tamás a fradi.hu-nak, majd a Vasas elleni, szombati összecsapásról is beszélt. – Örülök ennek a párosításnak, egy budapesti, feljutó csapat ellen léphetünk pályára. Egyértelmű, hogy ismét a három pontért lépünk pályára, hogy a nagyobb céljaink felé is tegyünk egy újabb lépést.”

A középpályás az előző szezon végén sérüléssel bajlódott, így az idény végén nem is tudott pályára lépni. Problémái még nem múltak el százszázalékosan.

„A három hónapos kihagyás hosszú volt, a sérülésem pedig nagyon kellemetlen. Még most sem állíthatom, hogy teljesen elmúltak a fájdalmaim, de ezzel még egy darabig együtt kell élnem. Ebben az időszakban minden meccs nagyon fontos, mindegyik egy újabb lépés a formám visszanyerése felé. A Diósgyőr elleni mérkőzésen már lényegesen jobban éreztem magam, mint korábban. Bízom benne, hogy ez a javuló tendencia folytatódik a következő meccseken is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik