FTC: „Ha nincs a koronavírus, Dibusz a Besiktast erősíthetné”

CS. M., P. K.CS. M., P. K.
Vágólapra másolva!
2020.11.25. 09:40
null
Dibusz Dénes iránt a Besiktas is érdeklődött (Fotó: Török Attila)
Ha nem jött volna közbe tavasszal a koronavírus-járvány, akkor Dibusz Dénes jó eséllyel már a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Besiktas kapusa lenne – árulta el a Nemzeti Sport Online-nak Schultz Levente, a Ferencvárosban szereplő kapus menedzsere, aki ugyanerről beszél a borsonline.hu cikkében is.

 

Mint ismert, a Ferencváros kedden 2–1-es vereséget szenvedett a Juventustól Torinóban, a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában.

A borsonline.hu még a keddi összecsapás előtt foglalkozott Dibusz Dénes jövőjével. A cikkben megszólal a kapus menedzsere, Schultz Levente is, aki a Nemzeti Sport Online-nak is elmondta, tavasszal a török Besiktas komolyan érdeklődött a válogatott játékos iránt, ám a koronavírus közbeszólt.

„Ha nem jött volna közbe tavasszal a koronavírus, és az ezzel együtt járó gazdasági nehézségek, akkor Dénes már valószínűleg a Besiktast erősítené. A nyáron távozott Loris Karius helyére kerestek új kapust, de a vírushelyzet miatt nem nagyon költött új játékosokra a klub, nem is szerződtetett másik kapust, fiatal törökök védenek most a csapatban” – nyilatkozta Schultz Levente.

A játékosügynök szerint nem zárható ki, hogy a török klub még bejelentkezik Dibuszért, de konkrét lépéseket egyelőre nem tett a Besiktas.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik