FTC: Gyengülni nem szeretnénk, és nem is fogunk - Orosz Pál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.14. 15:27
A Ferencváros vezetői már dolgoznak a nyári átigazolásokon. Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a zöld-fehérek sajtóóráján elárulta, hogy már folynak a tárgyalások a nyári maradókról és érkezőkről.

„Magyar Kupa-döntőt játszunk, a bajnokságban az ezüstéremért küzdünk, valamint minden valószínűség szerint a Ligakupa fináléjába is bejutunk – idézi Orosz Pál sajtóórán elhangzott szavait a fradi.hu. – Egy kicsit érezni lehet, hogy a szezon végére a sérülések utolértek bennünket, elég, ha csak Busai Attilára, Hajnal Tamásra, valamint David Mateosra gondolunk. Ezek a srácok természetesen hiányoznak, de továbbra is az a célunk, hogy megszerezzük a második helyet, illetve a két kupát is szeretnénk elhódítani. Leginkább a Magyar Kupát, mert már nagyon hiányzik nekünk az a cím.”Orosz Pál sajtóórán elhangzott szavait a fradi.hu. – Egy kicsit érezni lehet, hogy a szezon végére a sérülések utolértek bennünket, elég, ha csak Busai Attilára, Hajnal Tamásra, valamint David Mateosra gondolunk. Ezek a srácok természetesen hiányoznak, de továbbra is az a célunk, hogy megszerezzük a második helyet, illetve a két kupát is szeretnénk elhódítani. Leginkább a Magyar Kupát, mert már nagyon hiányzik nekünk az a cím.”

„Gyengülni biztosan nem szeretnénk, és nem is fogunk – mondta a sportvezető a lehetséges nyári átigazolásokról. – Vannak olyan tárgyalások, amelyek a jelenleg is keretünkben levő játékosok megtartására, illetve vannak, amelyek új futballisták szerződtetésére vonatkoznak. Nem szeretnénk gyengíteni a tárgyalási pozíciónkat, így egyelőre erről ennyit tudok elmondani.”

„Egyre jobban vagyok, már elkezdtem a gyógytornát, a futómunkát, tehát a tervek szerint halad a felépülésem – mondta a DVTK ellen belsőtérdszalag-szakadást szenvedő Busai Attila. – Egyelőre nem tudni, hogy mikor leszek játékra alkalmas állapotban, de nagyon remélem, hogy még ebben a szezonban visszatérhetek a pályára.”

A paksi nevelésű Böde Dániel számára különleges lesz a hétvégi találkozó, felfokozott hangulat várható a Tolna megyeiek otthonában (szombat, 16 óra, tv: Sport1).

„A hét elején már tíz-tizenöt telefont kaptam, többen érdeklődtek, hol lehet kiváltani a Fradi szurkolói kártyát, lehet-e a helyszínen jegyet venni, szóval viszonylag nagy a várakozás az érkezésünk miatt – ecsetelte Böde. – Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Paks még odaérhet a negyedik helyre. Nekik és nekünk is nagyon fontos lesz ez a meccs, ezért izgalmas, harcias összecsapásra számítok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik