FTC: gyászmisével emlékeztek Akeem Adamsre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.12. 09:11
Gyászmisével emlékeztek a Ferencváros december 30-án elhunyt trinidadi labdarúgójára, Akeem Adamsre. Az Ecseri úti Szent Kereszt-templomban megtartott szertartáson az élvonalbeli csapat tagjai mellett a szurkolók is leróhatták kegyeletüket.

A Trinidad és Tobagó-i Labdarúgó-szövetség elnöke, Raymond Tim Kee levélben fejezte ki háláját Kubatov Gábornak, amiért az FTC Adams tragikus szívinfarktusát követően az utolsó pillanatig fiatal labdarúgója mellett állt. Az alábbiakban a fradi.hu-n magyarul megjelent levelet olvashatják:fradi.hu-n magyarul megjelent levelet olvashatják:

„Tisztelt Elnök Úr!

A Trinidad és Tobagó-i Labdarúgó-szövetség és a helyi futballtársadalom nevében, kérem, ezúton fogadja őszinte elismerésemet, amiért a Ferencvárosi Torna Club végsőkig Akeem mellett állt.

Noha végigkövettük szakmai fejlődését egészen szerződésének augusztusi aláírásától, nem számítottunk rá, hogy sorsa ilyen tragikus fordulatot vesz. Ugyanakkor Önök, ígéretükhöz híven gondját viselték, még akkor is, amikor bizonyossá vált, hogy a pályán immár nem szolgálhatja klubjuk érdekeit. Sajátjukként gondoskodtak róla, nem tudjuk szavakba önteni, Trinidad és Tobago milyen hálás ezért klubjuknak.

Akeemot családja, csapattársai, edzői és számos szurkoló szerette, csodálta. Természetes, hogy Ön, munkatársai, a játékosok és a szimpatizánsok is hasonlóképp éreztek a kiváló fiatalember iránt.

Akeemért és családjáért tett erőfeszítéseiket és támogatásukat a Trinidad és Tobagó-i Labdarúgó-szövetség nevében teljes szívünkből köszönjük, és reméljük, sportszervezeteink között megmarad a kapcsolat.

Sportbaráti üdvözlettel,
Raymond Tim Kee
Elnök
Trinidad és Tobagó-i Labdarúgó-szövetség”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik