FTC: Gera elmondta, mit gondol az Eb gólszépségversenyéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.20. 10:58
Mint ismert, az UEFA internetes közönségszavazásán Gera Zoltán portugálok elleni találata nyerte meg a labdarúgó Európa-bajnokság gólszépségversenyét. A nagy visszhangot kiváltó voksolásról időközben a Ferencváros középpályása is véleményt formált.

„Sok magyar aktivizálta magát, lelkesek voltak a magyar szurkolók, amiért hálás vagyok – mondta a hétvégi bajnoki nyitány után Gera Zoltán az m4sport.hu-nak. – Őszintén szólva, volt jó pár gól, amelyik szebb volt, mint az enyém, amelyik személy szerint nekem jobban tetszett, de hát ez teljesen szubjektív. Örülök, hogy így döntöttek a szurkolók, de helyén tudom kezelni a helyzetet.”Gera Zoltán az m4sport.hu-nak. – Őszintén szólva, volt jó pár gól, amelyik szebb volt, mint az enyém, amelyik személy szerint nekem jobban tetszett, de hát ez teljesen szubjektív. Örülök, hogy így döntöttek a szurkolók, de helyén tudom kezelni a helyzetet.”

A Fradi középpályását már az Európa-bajnokság idején is kérdezték az akkor még „csak” a csoportkör legszebb góljának megválasztott találatáról; már akkor is azt mondta, látott szebbet is a franciaországi tornán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik