FTC: ezért engedte át a büntetőt Varga Roland Lanzafaménak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.05. 19:15
A Ferencváros 3–1-re legyőzte hazai pályán a Haladást a labdarúgó NB I 3. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén. A hazaiak a 63. percben jutottak büntetőhöz, ám azt végül nem Varga Roland, hanem a találkozón az értékesített tizenegyessel együtt a kapuba kétszer is betaláló Davide Lanzafame végezte el. Varga elárulta, miért adta át a labdát a csapattársának.  

Varga Roland a gólja után gólpasszt adott Davide Lanzafaménak, majd a harmadik gólban is szerepet vállalt – a megítélt büntető előtt önzetlenül odaadta a labdát az olasz csatárnak, aki így végül két találattal zárta a bajnoki mérkőzést.

„Tudtam, ha Davide gólt szerez, akkor jobban fog teljesíteni. A büntető előtt már rúgott egyet, de így, hogy kettőig jutott, bízunk benne, hogy jobb formában lesz, és rugdosni fogja a gólokat"– mondta a Sport24-neka Digi Sporton Varga Roland.

Lanzafame is elismerően nyilatkozott Varga Rolandról, és a duplázás utáni ollózós kísérletéről is beszélt, amely csak kevéssel kerülte el a kaput.

„Nagyon jól megértjük egymást Rolival, a tizenegyessel pedig semmi probléma nincsen. A Diósgyőr ellen ő végezte el, ma én, így mindenki boldog. Persze, végül jó lett volna, ha három gólig jutok, de nincs semmi gond, hiszen a csapat a legfontosabb"– mondta az olasz támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik