FTC: ereje teljében tért vissza, gratulált a magyaroknak

Vágólapra másolva!
2016.06.29. 13:43
Cristian Ramírez visszatért a Copa Américáról, a Ferencváros ecuadori labdarúgója szerda délelőtt már ott volt a zöld-fehérek edzésén.

„Nagyon örültem, hogy ismét ott lehettem a válogatottban, főként, hogy egy ilyen különleges eseményen, a centenáriumi Copa Américán vettünk részt – mondta a fradi.hu-nak Cristian Ramírez, aki csapatával a csoportból továbbjutott, majd a negyeddöntőben kiesett a házigazda Egyesült Államokkal szemben. – Az USA elleni mérkőzésen húsz percet játszhattam. Nem voltam ideges a beállásom előtt, nagyszerű érzés volt, amikor az edzőm jelezte, hogy számít rám. Készen álltam a bevetésre! Tele volt a stadion, fantasztikus hangulat uralkodott a meccsen, ez pedig még különlegesebbé tette a pillanatot.” fradi.hu-nak Cristian Ramírez, aki csapatával a csoportból továbbjutott, majd a negyeddöntőben kiesett a házigazda Egyesült Államokkal szemben. – Az USA elleni mérkőzésen húsz percet játszhattam. Nem voltam ideges a beállásom előtt, nagyszerű érzés volt, amikor az edzőm jelezte, hogy számít rám. Készen álltam a bevetésre! Tele volt a stadion, fantasztikus hangulat uralkodott a meccsen, ez pedig még különlegesebbé tette a pillanatot.”

A családját is meglátogató, hazájában tökéletesen feltöltődő labdarúgó az itteni kontinensviadalt sem tévesztette szem elől.

„Természetesen én is követtem az Európa-bajnokságot, a magyar válogatott mindegyik mérkőzését láttam. Remekül futballoztak, ezúton is gratulálok nekik.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik