FTC: Dolltól Rebrovig, Bödétől Finnbogasonig – a bajnokok névsora

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.27. 21:11
A Ferencváros labdarúgócsapata a 30. fordulóban szerezte meg a 30. bajnoki aranyérmét az NB I-ben, miután a Mol Vidi csak döntetlent játszott a Puskás Akadémiával, így az FTC már a Honvéd elleni szombati meccse előtt bajnoknak vallhatta magát. Lássuk a bajnokok névsorát!

A Ferencváros bajnokcsapatának tagjai*A Ferencváros bajnokcsapatának tagjai*

Játékosok (34): Miha Blazic, Botka Endre, Böde Dániel, Bőle Lukács, Csernik Kornél, Csonka András, Dibusz Dénes, Lasa Dvali, Kjartan Finnbogason, Abraham Frimpong, Fernando Gorriarán, Ihor Haratin, Marcel Heister, Holczer Ádám, Isael, Otigba Kenneth, Julian Koch, Könczey Márk, Davide Lanzafame, Leandro, Lovrencsics Balázs, Lovrencsics Gergő, Tokmac Nguen, Novák Zsombor, Rui Pedro, Ivan Petrjak, Matías Rodríguez, Sigér Dávid, Szerető Krisztofer, Mikalaj Szihnyevics, Sztefan Szpirovszki, Takács Zsombor, Varga Ádám, Varga Roland

Vezetőedzők (2): Thomas Doll, Szerhij Rebrov

*Azok nevét tüntettük fel a felsorolásban, akik az idényben legalább egyszer szerepeltek a Ferencváros adott bajnoki mérkőzésének hivatalos jegyzőkönyvében. (Csak a vezetőedzőket és a játékosokat vettük figyelembe, az egyéb stábtagokat nem.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik