FTC: Doll megtartotta első edzését a csapatnak - fotók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.08. 16:07
null
Thomas Doll (jobbra) megtartotta első edzését a Fradinál (Fotók: <strong><a href="http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/ujra-a-palyan/20140108/c/5900" target="_blank">fradi.hu</a></strong>) <strong>– TOVÁBBI FOTÓKÉRT KATTINTSON A KÉPRE! </strong>
Szerdán délelőtt megtartotta első edzését Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros újdonsült vezetőedzője. A német szakember a gyakorlás előtt ismertette elképzeléseit a játékosokkal – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a fradi.hu.

 

 

Labdás, valamint technikai gyakorlatokat végzett a csapat, majd a pörgős, jó hangulatú, de koncentrált edzést kétkapus játékkal zárta. A gyakorláson több olyan fiatal labdarúgó is az első kerettel végezte a feladatokat, aki az elmúlt fél év során az NB III-as kerethez tartozott – írja a fradi.hu.

A délután folyamán újabb tréninget vezényel Thomas Doll, ekkor már teljes kerettel készülhet, hiszen a délelőtti edzésen a válogatott labdarúgók, valamint a sérülésükből nemrég felépült játékosok még külön gyakoroltak.

A FERENCVÁROSI TC TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 6.
Edzőtábor: Törökország
TERVEZETT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Még nem ismertek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik