FTC: Doll jó játékkal, a segítő góllal mutatkozott be

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.12. 19:52
Győztes mérkőzésen mutatkozott be a Ferencváros öregfiúkcsapatában az első csapat vezetőedzője, Thomas Doll és segítője, és Ralf Zumdick – számolt be róla a zöld-fehérek hivatalos honlapja, a fradi.hu.   

A tudósítás szerint a Fradi Wukovics László fejesével szereztek vezetést, majd Nyilas Elek értékesített egy tizenegyest. A jól játszó Thomas Doll egy félidőt vállalt, ám a második játékrészben másik „újoncot” is avattak a zöld-fehérek: az aktív pályafutása során kapusként szerepelt Ralf Zumdick előretolt csatárként kapott lehetőséget a bizonyításra, és egy szép fejessel növelte is az előnyt. A 4–0-s végeredményt Lipcsei Péter állította be, aki Zumdick passzát váltotta gólra.Wukovics László fejesével szereztek vezetést, majd Nyilas Elek értékesített egy tizenegyest. A jól játszó Thomas Doll egy félidőt vállalt, ám a második játékrészben másik „újoncot” is avattak a zöld-fehérek: az aktív pályafutása során kapusként szerepelt Ralf Zumdick előretolt csatárként kapott lehetőséget a bizonyításra, és egy szép fejessel növelte is az előnyt. A 4–0-s végeredményt Lipcsei Péter állította be, aki Zumdick passzát váltotta gólra.

„Hat hónapja nem futballoztam, most egy félidő elég volt – mondta a klubhonlapnak a meccs után Thomas Doll. – Élveztem a játékot, remek játékosok alkotják a csapatunkat, jól járattuk a labdát, és megérdemelten jutottunk kétgólos előnyhöz. Ha időm engedi, mindig jövök játszani, hiszen nem csak remek csapatot, hanem remek közösséget is alkot a Fradi-öregfiúk.”

„Boldog vagyok, hogy gólt tudtam lőni, és gólpasszt is adtam, de eléggé elfáradtam, nem vagyok már a régi” – mosolyodott el Zumdick, akinek a kilátogató szurkolók mellett a csapattársak is gratuláltak.

ÖREGFIÚK-MÉRKŐZÉS
FTC–BVSC 4–0
(2–0)
FTC: Ulicska – Szűcs M., Milovanovics, Keller, Bubcsó – Nyilas, Kapic, Lipcsei, Deszatnik – Doll – Wukovics. Csereként pályára lépett: Lászka, Holló, Szeiler, Zumdick, Rab T., Telek, Berzeviczi
G: Wukovics, Nyilas E. (11-esből), Zumdick, Lipcsei
Forrás: fradi.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik