FTC: „Doll is megkapja a lehetőséget, de nem olyan szinten, mint Moniz”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.09. 13:07
Orosz Pál, a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy Thomas Dollon kívül még két másik tréner volt igazán versenyben a zöld-fehérek vezetőedzői posztjáért. A sportvezető hozzátette: két poszt, a kapus és a szélsőhátvéd megerősítésére van szükség a csapatnál.

„Doll is megkapja majd a lehetőséget, persze nyilvánvalóan nem olyan szinten, mint Moniz. De már beszélgettünk vele többször, mielőtt aláírtuk a szerződést. A téli nem feltétlenül az az átigazolási időszak, amikor olyan futballistákat tudunk idehozni, akiket szeretnénk. Biztos van egy-két poszt, ahol változtatni fogunk, ám erre a télre nem az óriási mozgás lesz a jellemző" – fogalmazott Orosz Pál a Sport Klub Dodzsem plusz című műsorában. Sport Klub Dodzsem plusz című műsorában.

A sportvezető elmondta, hogy nyilván meg kellett fizetni Dollt, akinek azonban nem voltak hihetetlen igényei.

„Nekünk volt egy elképzelésünk, mindenképpen külföldi edzővel szerettünk volna dolgozni, és mindenképpen északi típusú szakembert szerettünk volna, majd őrá esett a választás. Nyilván voltak igényei, de nem annyira elrugaszkodottak, mint sokan gondolták."

Orosz hozzátette, hogy Magyarországról és külföldről is többen jelentkeztek vezetőedzőnek, ám igazán komolyra csak hármukkal fordultak a tárgyalások: Doll mellett Peter Pacult és Trond Sollied volt még versenyben a Fradi kispadjáért.

„Két olyan poszt van, ahol azért szükséges az erősítés, mert szűkében vagyunk a játékosoknak. Ilyen a kapusposzt: Kurucz szerencsétlen sérülést szenvedett, ami hosszú hónapra kiveszi őt a forgalomból, de talán a szélső védőposzt is ilyen."

Értesüléseink szerint a pécsi kapus, Dibusz Dénes megszerzéséről már folynak a tárgyalások a PMFC-vel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik