FTC: Doll a családjával és a barátaival is egyeztet

Vágólapra másolva!
2013.12.12. 09:09
null
Doll időt kért a Ferencvárostól, de a héten dönteni fog (Fotó: archív)
Tegnap már beszámoltunk arról, hogy Thomas Doll esetleges ferencvárosi szereződése a német sajtóban is téma, azóta pedig a hamburg1.de oldalon is megjelent egy hír, amely szerint az edző a napokban dönt arról, elfogadja-e a magyar klub ajánlatát.  

 

Thomas Doll a Ferencváros vezetőedzője lehet. A 47 éves szakember néhány napon belül dönt arról, hogy elfogadja-e a magyar klub ajánlatát, és akár már ezen a héten alá is írhat. Az edző az ajánlat kapcsán röviden meg is szólalt a német sajtóban.

„Nagyon elégedett vagyok, de a családommal és a barátaimmal is részletesen meg kell ezt vitatnom” – idézi Doll nyilatkozatát a hamburg1.de.

A németországi hírek összecsengenek azzal, amit Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke írt a Facebookon az egyik szurkolónak, eszerint még a héten lezárulhat az edzőkérdés a Ricardo Moniz utódját kereső zöld-fehéreknél.

A Nemzeti Sport Online is úgy értesült, hajrájához érkezett az edzőkeresés a klubnál, és már csak idő kérdése az új szakvezető bejelentése. Doll már a lehetséges segítőit keresi, és ha ebben, illetve más még nyitott kérdésekben sikerül megállapodnia a vezetőkkel, akkor hamarosan ő lehet a Ferencváros vezetőedzője, igaz, továbbra is vannak más jelöltek is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik