FTC: Azért nem vagyunk még bajnokok – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.19. 20:33
A Ferencváros 4–1-re legyőzte idegenben a Vasast a labdarúgó NB I 26. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.

„Az első két gól jelentette a töréspontot a meccsen – mondta Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője. – Ezután kukába dobhattuk a korábbi terveket, ezzel szemben 2–1 után ismét felvettük a fonalat. A második félidőben mindent megpróbáltunk, hogy elérjük a döntetlent, vagy hogy megfordítsuk az állást. Aztán belefutottunk egy szerencsétlen kontrába, és ezzel a meccs elszállt."Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője. – Ezután kukába dobhattuk a korábbi terveket, ezzel szemben 2–1 után ismét felvettük a fonalat. A második félidőben mindent megpróbáltunk, hogy elérjük a döntetlent, vagy hogy megfordítsuk az állást. Aztán belefutottunk egy szerencsétlen kontrába, és ezzel a meccs elszállt."

„Azért látható volt, hogy időként a Ferencváros szintjén is tudunk játszani, ha nem is az egész mérkőzésen. Láthattunk, hogy a játékosok szívüket és a lelküket is beleadják. Ez a későbbi mérkőzések szempontjából fontos. Nem a listavezető ellen kell mindent beleadni. Ki lehet kapni, bár nem szerencsés, hogy ekkora különbséggel. A meccs biztató volt abból a szempontból, hogy be tudjuk húzni a következő, lényegesen fontosabb találkozókat."

„Azért nem vagyunk még bajnokok – utalt Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője arra, hogy a lelátókon többször lehetett hallani a »Bajnokcsapat!« rigmust a szurkolóktól. – De örülök, hogy a szurkolók ma is nagyszerűen támogattak minket. Meggyőző volt a játékunk, persze az kellemetlen volt kissé, amikor a Vasas szépített."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik