FTC: az új szponzor a népligeti központnak is névadója lesz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.21. 14:22
Évi hatmillió eurónak megfelelő forinttal támogatja az MVM Csoport a Ferencvárosi Torna Clubot (FTC) a következő négy évben – tudta meg az Origo. Az MVM és az FTC stratégiai együttműködési megállapodása értelmében az energetikai vállalat logója több szakosztály mezeire felkerül, de új nevet kap a Népligeti Sportközpont és a Fradiváros is.

Mint megírtuk, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. kiemelt szponzorként szállt be a Ferencváros támogatásába. Az Origo most a négy évre szóló megállapodásról közölt részleteket: az MVM Csoport az éves elszámolási időszakokban 6 millió eurónak megfelelő forint értékben támogatja a Ferencvárosi Torna Clubot.Mint megírtuk, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. kiemelt szponzorként szállt be a Ferencváros támogatásába. Az Origo most a négy évre szóló megállapodásról közölt részleteket: az MVM Csoport az éves elszámolási időszakokban 6 millió eurónak megfelelő forint értékben támogatja a Ferencvárosi Torna Clubot.

Az MVM-szponzoráció kiterjed az FTC kisebb és nagyobb szakosztályaira is, a vízilabdától, a szinkronúszáson át az ökölvívásig, kézilabdáig, vagy éppen a jégkorongig, atlétikáig, női akrobatikus tornáig.

A portál információja szerint az MVM Zrt. a támogatás fejében az FTC Népligeti Sportközpontjának névadója lesz (FTC-MVM Sportközpont), illetve a több ütemben, 2023-ig megvalósuló Fradiváros nevébe is bekerül az állami vállalat (FTC-MVM Fradiváros).

Az MVM logója megjelenik majd többek közt a klub labdarúgó-, kézilabda- és jégkorongmezein, illetve a zöld-fehér férfi vízilabdacsapat úszósapkáján, fürdőnadrágján is, összesen több mint 20 szakosztály versenyruházatán.

A teljes cikket, melyben Kóbor György, az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója beszél a megállapodás hátteréről, ide kattintva olvashatják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik