FTC: Alempijevics az egyik legenyhébb büntetést kapta - Kubatov

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.07. 13:05
Kubatov Gábor, az FTC elnöke szerint Alekszandar Alempijevics az egyik legenyhébb büntetést kapta Kassai Viktor meglökéséért.

„Az MLSZ szabályzata leírja, hogy mi ilyenkor a büntetési tétel. Az nem szempont, vagy enyhítő körülmény, hogy szeretjük-e ezeket a szabályokat vagy sem, mert ezek vannak, és mindenkire vonatkoznak. A játékosoknak ezt kihirdettük, megértették. Alempijevics a bírót meglökte, és ezért az egyik legenyhébb büntetést kapta” – írta szurkolói kérdésre Kubatov Gábor a Facebook-oldalán, majd részletesen idézte a vonatkozó szabályzatot. Kubatov Gábor a Facebook-oldalán, majd részletesen idézte a vonatkozó szabályzatot.

Mint ismert, az MLSZ indoklása szerint „a Ferencváros védője a Videoton elleni bajnokin gólhelyzetben szabálytalankodott ellenfelével szemben, majd szándékosan, erőteljesen meglökte a játékvezetőt. A piros lapot követően, a pálya elhagyása közben, sértő, trágár megjegyzést tett a játékvezetőre.”

Kubatov Gábor szurkolói felvetésre reagálva azt is megjegyezte a Facebookon, hogy Alempijevicsnek a négy hónapos eltiltása alatt nem jár majd fizetés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik