FTC: a „zöld sasok” nem tudtak simán leszállni Antalyában

Vágólapra másolva!
2014.01.25. 17:00
Megérkezett Törökországba a Ferencváros labdarúgócsapata: a fradi.hu beszámolója szerint a zöld-fehérek gépe a heves esőzés nehezítette körülmények miatt csak második kísérletre tudott landolni Antalyában.

Az antalyai leszállás már 2013 februárjában sem volt sima, akkor szakadó eső, orkán erejű szél és több leszállási kísérlet volt, ráadásul villám csapott a Ferencváros gépének szárnyába. A csapat mostani utazó keretében nem kapott helyet Jack Tuijp, Arsenio Valpoort és Mark Otten. A Ferencváros busszal indult tovább edzőtábora helyszínére, Belekbe.villám csapott a Ferencváros gépének szárnyába. A csapat mostani utazó keretében nem kapott helyet Jack Tuijp, Arsenio Valpoort és Mark Otten. A Ferencváros busszal indult tovább edzőtábora helyszínére, Belekbe.

A FERENCVÁROS BELEKBE UTAZÓ KERETE
Kapusok:
Jova Levente, Dibusz Dénes, Kunsági Roland
Mezőnyjátékosok: Philip Bönig, Hidvégi Sándor, Aleksandr Jovanovic, Julian Jenner, Somália, Vladan Csukics, Buzsáky Ákos, Busai Attila, Holman Dávid, Pintér Dominik, Péter Antal, Csilus Tamás, Nagy Dominik, David Mateos, Muhamed Besic, Gyömbér Gábor, Józsi György, Böde Dániel, Ulysse Diallo, Andrei Ionescu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik