FTC: a védő két térdműtét után is bárkivel megküzd a helyéért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.03. 13:27
Batik Bence két térdműtétet követően küzd a visszatérésért. A Ferencváros 22 éves védője egy kihagyott szezon után próbálja utolérni magát, és készen áll arra, hogy újra megharcoljon a helyéért a csapatban.

„Két műtéten vagyok túl. Az első után, amikor a kellő időpontban elkezdtük a láberősítést, sajnos fájdalmaim voltak, így a második operációra is szükség volt. A második műtétem után most vagyok az ötödik hónapban. Harmadik hete csinálom a lábedzéseket, nagyon kemény tréningeket végzünk, de érzem, hogy fejlődik, erősödik a lábam, ezért pozitív ez az időszak” – mondta Batik Bence a fradi.hu-nak adott interjúban.Batik Bence a fradi.hu-nak adott interjúban.

A legnehezebben azt élte meg, hogy a sérülése után nem tudta behajlítani a lábát: „Azt senkinek sem kívánom. A második műtét után két hónapot végigfeküdtem, sajnos ez az operáció ezt igényelte meg. A térdkalácsom körül hegszövetek alakultak ki, ez nehezítette, nehezíti a hajlítást. Most már azonban a hátam mögött is meg tudom fogni a lábamat, ami nagy siker nekem.”

Batiknak az elején nagy fájdalmai voltak, sokáig csak háton fekhetett, és csak vécére tudott kimenni. A megpróbáltatások után most már látja a fényt az alagút végén, de nem szeretne kapkodni, az a fontos, hogy erős lábakkal tudjon visszatérni.

„Kicsit talán mínuszból indulok most, de olyan típus vagyok, aki ezt is élvezi. A rosszból is a legjobbat akarom kihozni. Hozhatnak ide bárkit, megküzdök a helyemért. Már mondtam korábban is: ha egyszer bekerülök a kezdőbe, onnan engem nem szednek ki. Úgy érzem, akkor ezt be is tartottam, de sajnos közbejött a sérülés. Ezt a mondásomat azonban még mindig tartom!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik