HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.12 12:39 Frissítve: 2018.04.12 12:43

FTC: a válogatott középpályás ismét apai örömök elé néz

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros magyar válogatott középpályása, a jobbhátvédként is bevethető Lovrencsics Gergő kedden az Instagram-oldalán jelentette be, hogy kedvese ismét gyermeket vár. A 29 éves játékos klubja hivatalos honlapjának elmondta, 90 százalékban már biztosak benne, hogyan nevezik majd el második kisfiukat.

HIRDETÉS

 

„Szeptember elejére várjuk a következő kisfiút. Elég sűrű lesz az az időszak: elseje, a születésnapom, szombat lesz, várhatóan bajnoki meccsel, utána a válogatottba mehetek – persze, ha számít rám a kapitány. Ráadásul az első gyermekünk, Nathan is császárral született, úgyhogy most is császármetszést tervezünk. Valószínűleg ismét lengyel nevet adunk a picinek, illetve mindenképp rövidet, hogy passzoljon a hosszabb Lovrencsics vezetéknévhez” – mondta a futballista a fradi.hu-nak.

Lovrencsics kitért arra is, milyen hatással volt a játékára első gyermekének születése.

„Nyugodtabb lettem, letisztult a játékom. A higgadtsággal pedig semmi akadálya nem lesz annak, hogy jó formában, jó játékkal tudjam segíteni a csapatot. Bajnoki címért harcoló együttesnél szükséges a nyugalom, a magabiztosság. Ha idegeskednék, tudom, hogy több hibával játszanék. Most, ha nehezebb helyzet adódik, egyetlen másodpercre eszembe jut a kisfiam, és azonnal megnyugszom. Ahogy érte felelősséggel tartozom, úgy a pályán a csapatom iránt is, hogy a szélsők, támadók ne verjenek meg, hogy jól sikerüljenek a beadások és passzok. Már Nathan születése után is éreztem, hogy nőtt az általános felelősségérzetem – persze ez nem mérhető egytől tízig semmilyen skálán, de így érzem, és szerintem a második fiam születésének hasonló eredménye lesz” – véli a 22-szeres válogatott labdarúgó.

2+2 W naszej rodzinie pojawi sie drugi maly chlopiec - jestesmy bardzo szczesliwi A családunk bővülni fog egy kisfiúval és igy már négyen leszünk - Nagyon boldogok vagyunk #rodzew2018 #kisfiú #youngerbrother

863 kedvelés, 65 hozzászólás - Lovrencsics Gergő (@lovrencsicsgergo_official) Instagram-hozzászólása: "2+2 W naszej rodzinie pojawi sie drugi maly chlopiec - jestesmy bardzo szczesliwi A családunk..."Nem a Lovrencsics családdal, de a Ferencvárossal kapcsolatos hír, hogy Best of Budapest & Hungary 2017 díjat kapott a csapat otthona, a Groupama Aréna. A Budapest Week Publishing minden évben kiosztja ezt az elismerést, amelyet a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjának ítél oda. Az üzleti partnerek, valamint a kiadó bizottsága tagjainak választása ezúttal az FTC stadionjára esett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS