FTC: A Rijeka-meccs pörgősebb volt, mint az NB I - Gyömbér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 21:17
Gyömbér Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC csapatkapitánya a Kecskemét elleni 3–1-es győzelmet hozó mérkőzés után elmondta, a pályán érezték, hogy más az NB I színvonala, mint a nemzetközié.

„Nagyon örülök Dani három góljának, nagyon megérdemelte, mert az egész felkészülés alatt kőkeményen edzett. Nem volt jó formában, de most, hála Istennek, a kemény munka kijött nála, így jól kezdtük a szezont, ezt folytatni kell – értékelte Böde Dániel tripláját Gyömbér a fradi.hu-nak. – Jól járattuk a labdát, nagyon sok mozgás volt a középpályán, mindig volt megjátszható üres ember.”Gyömbér a fradi.hu-nak. – Jól járattuk a labdát, nagyon sok mozgás volt a középpályán, mindig volt megjátszható üres ember.”

A találkozó utáni elemzésünk rámutatott arra, hogy a nemzetközi szinttől el van maradva a magyar labdarúgás, a mérkőzés alapján így látta ezt Gyömbér is.

„Ilyenkor jön ki, hogy az NB I színvonala más, mint a nemzetközi szint. Ezt nem tudtuk megcsinálni a Rijeka ellen, mert akkor sokkal pörgősebb, gyorsabb volt a játék. Most fölényben futballoztunk az első félidőben. Amikor a Kecskemét egyenlített, akkor megnyugodott, visszább állt, így feljebb tudtunk menni rájuk. Nagyon jól szálltak be a cserék, tudtak pluszt hozni, ezért meg tudtuk nyerni a meccset.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik