FTC: a portugál lap szerint Nagy Ádám nem egyezett meg a Bolognával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.12. 09:15
null
Nagy Ádám mégsem Bolognába megy? (Fotó: AFP)
Portugál lapértesülés szerint Nagy Ádám, a Ferencváros válogatott labdarúgója nem tudott megegyezni az olasz élvonalbeli Bolognával.

 

 

A NAGY ÁDÁMMAL KAPCSOLATBAN EDDIG SZÓBA KERÜLŐ KLUBOK LISTÁJA
Chelsea, Liverpool, Leicester City, Southampton – Anglia; Freiburg, VfB Stuttgart, Hamburg – Németország; Bologna, Palermo – Olaszország; Benfica, Braga – Portugália; Trabzonspor – Törökország; Marseille – Franciaország; Rapid Wien – Ausztria; Olympiakosz Pireusz – Görögország; Sevilla, Valencia – Spanyolország

A Record azt írja, Nagy Ádám ismét feltűnt a Benfica radarján, miután a Bolognával nem tudott megállapodni. A cikkben az áll, az olasz együttes tegnapra tervezte a 21 éves középpályás bejelentését, de az üzlet – egyelőre – kútba esett, mert a klub és a futballista nem tudott megegyezni az anyagiakon, annak ellenére, hogy a Bologna állítólag megemelte az első ajánlatát.

A Nemzeti Sport Online pénteken beszámolt róla, Nagy Ádám a hétvégén Olaszországba repült, hogy személyesen is megismerkedjen a Bolognával, az ottani körülményekkel.

A Ferencváros nem nevezte a középpályást a jövő heti Bajnokok Ligája-mérkőzésre, így minden jel arra utalt, hogy rövid időn belül pont kerül az ügye végére.

Korábban a La Gazzetta dello Sportban megjelent, a Bologna nyerte meg a Nagy Ádám aláírásáért folyó versenyt, s a ferencvárosi játékos ötéves szerződést köt a Serie A-ban szereplő klubbal.

Amennyiben azonban a Record híre igaznak bizonyul, úgy tovább húzódhat a Nagy-ügy. A Nemzeti Sport Online ugyanis úgy tudja, az eddigi érdeklődők közül csak a Bologna jutott egyezségre a Ferencvárossal. Vagyis, ha Nagy mégsem az olaszokhoz szerződik, akkor meg kell várni azt is, amíg az újabb kérő is megállapodik a Ferencvárossal, majd utána tárgyalhat a játékossal is…

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Oliver Hüsing (német, Werder Bremen – Németország), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők: Marco Djuricin (osztrák, Red Bull Salzburg – Ausztria, legutóbb kölcsönben Brentford – Anglia)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Csernik Kornél
Kiszemeltek: Bese Barnabás (MTK), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Stieber Zoltán (Hamburg, a tavasszal kölcsönben Nürnberg – Németország), Szalai Ádám (Hoffenheim, a tavasszal kölcsönben Hannover 96 – Németország), Rafael van der Vaart (holland, Real Betis – Spanyolország)
Távozók: Hodgyai László (szabadon igazolható), Kunsági Roland (soroksági kölcsön után ETO FC Győr), Roland Lamah (belga, lejárt a szerződése, érdeklődnek iránta: Crvena zvezda – Szerbia, Egyesült Államok, Katar, Kína),
Kölcsönbe távozók: Csilus Ádám (Soroksár, ismét kölcsönbe), Csilus Tamás (Soroksár), Silye Erik (Soroksár), Valencsik Dávid (Soroksár, ismét kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Böde Dániel (érdeklődik iránta: Hapoel Beer-Seva – Izrael), Nagy Ádám (érdeklődnek iránta: Chelsea, Liverpool, Leicester City, Southampton – Anglia; Freiburg, Hamburg, Stuttgart – Németország; Bologna, Palermo – Olaszország; Benfica – Portugália, Trabzonspor – Törökország; Marseille – Franciaország; Rapid Wien – Ausztria; Olympiakosz Pireusz – Görögország; Sevilla, Valencia – Spanyolország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik