FTC: a Lombard elleni játék miatt a futballistáknak kell fizetniük a belépőket

Vágólapra másolva!
2012.05.07. 10:27
Címkék
A Blikk beszámolója szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetősége megbünteti a klub játékosait a Lombard elleni, 2–0-ra elveszített bajnokin nyújtott teljesítményük miatt, és Orosz Pál elmondta, a labdarúgóknak kell állniuk az utolsó hazai bajnokin a jegyek árát, amelyet így ingyen nézhetnek meg a szurkolók.

„Ez a teljesítmény megengedhetetlen, méltatlan az FTC múltjához és legendáihoz – mondta a Blikknek Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. – A csapat úgy tudná kiengesztelni a drukkereket, ha szombaton legyőzné az Újpestet. Mindenesetre az utolsó hazai mérkőzésünkre, a Siófok elleni találkozóra szurkolói kártyával ingyen jöhetnek be a nézők. A bevételkiesést pedig a focistáknak kell majd kifizetniük.”Blikknek Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. – A csapat úgy tudná kiengesztelni a drukkereket, ha szombaton legyőzné az Újpestet. Mindenesetre az utolsó hazai mérkőzésünkre, a Siófok elleni találkozóra szurkolói kártyával ingyen jöhetnek be a nézők. A bevételkiesést pedig a focistáknak kell majd kifizetniük.”

A Ferencváros Újpest elleni, idegenbeli mérkőzésével kapcsolatos hír, hogy hatalmas az érdeklődés a jegyek iránt a zöld-fehéreknél: rengetegen álltak sorba ma reggel a pénztárnál az Üllői úton, hogy ne maradjanak le az FTC-nek adott 1200 belépőről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik