FTC: „A Fradi nem topcsapat, de a Magyar Kupát meg kell nyerni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.25. 20:12
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapjának adott videóinterjújában Busai Attila értékelte a zöld-fehérek őszi teljesítményét. A 25 éves középpályás elárulta, miért nem topcsapat még a Fradi, majd beszélt a tavaszi célkitűzésekről is.

„A szezon elején voltak olyan mérkőzéseink, amelyeket »be kellett volna húznunk«. A Pápától elszenvedett vereség, valamint a Haladás és a Paks elleni hazai döntetlen nagyon fájó. Ha ezeket a mérkőzéseket megnyerjük, még közelebb lehetnénk a Videotonhoz, de ezekért az elszalasztott győzelmekért nem vagyunk még topcsapat” – mondta Busai a fradi.hu-nak.fradi.hu-nak.

Az Újpest elleni Ligakupa-találkozón mesterhármast jegyző futballista felhívta a figyelmet, hogy a székesfehérvári együttes eddigi 17 bajnokijából 11-et hazai pályán játszott, a tavaszi szezon során idegenbeli rangadók várnak rá, így „biztos, hogy hullajt majd pontokat”.

„A minimális elvárás a dobogós helyezés, de elsősorban az jár a fejünkben, hogy megnyerjük a Magyar Kupát” – ismertette Busai a célkitűzéseket.

Az ötödik helyen telelő Ferencváros hátránya 13 fordulóval a bajnokság vége előtt 12 pont a listavezető Videoton mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik