FTC: a belgák még nem mondtak le Paintsil megszerzéséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.02. 11:02
A belga élvonalbeli KRC Genk nem mondott le Joseph Paintsil megszerzéséről, a nyári átigazolási időszakban ismét megvizsgálja a klub a Ferencvárosban futballozó támadó szerződtetésének lehetőségét.

Mint ismert, Joseph Paintsil téli távolmaradása a vártnál hosszabbra sikerült, a hírek szerint maláriás volt, amit hazájában, Ghánában kezeltek. Az edzéseket is ott kezdte el, ekkor a belga élvonalbeli Genk ajánlatáról lehetett hallani, a fiatal támadó aztán január végén visszatért a Ferencvároshoz, a belgák pedig lemondtak róla. Egyelőre...Mint ismert, Joseph Paintsil téli távolmaradása a vártnál hosszabbra sikerült, a hírek szerint maláriás volt, amit hazájában, Ghánában kezeltek. Az edzéseket is ott kezdte el, ekkor a belga élvonalbeli Genk ajánlatáról lehetett hallani, a fiatal támadó aztán január végén visszatért a Ferencvároshoz, a belgák pedig lemondtak róla. Egyelőre...

Dieumerci Ndongola személyében szerződtetett egy támadót a Genk, a nyáron viszont ismét megpróbálja megszerezni a Ferencváros 20 éves játékosát. Ezt megerősítette Patrick Janssens, a Genk ügyvezető igazgatója is.

„Ezért nem próbálkoztunk tovább Paintsillal – utalt Ndongola leigazolására Patrick Janssens a Het Belang van Limburgnak adott interjúban. – De nem mondtunk le róla véglegesen, a nyáron ismét megvizsgáljuk annak a lehetőségét, hogyan tudnánk szerződtetni őt."


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Dejan Georgijevics (szerb, FK Vozsdovac – Szerbia), Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Roman Bezjak (szlovén, Darmstadt – Németország)
Távozók: Bognár István (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók: Csernik Kornél (Soroksár), Kundrák Norbert (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik