Fradi: Megpróbálunk mindent megtenni, de… – Rebrov az új igazolásokról

Vágólapra másolva!
2018.08.30. 15:24
Nincs sok hátra a hazai labdarúgó-bajnokság nyári átigazolási időszakából. A Ferencváros csütörtöki sajtótájékoztatóján erről is kérdezték a klub új vezetőedzőjét, Szerhij Rebrovot.

Nálunk a nyári átigazolási időszak pénteken éjfélkor ér véget, és mivel Szerhij Rebrov csak nagyjából egy hete állt munkába a Ferencvárosnál, nehéz helyzetben van a játékoskeret átalakítását illetően. A klub a hétvégi, Mol Vidi FC elleni találkozója előtt megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, amelyen erről a témáról is kérdezték a nemrégiben kinevezett vezetőedzőt.Szerhij Rebrov csak nagyjából egy hete állt munkába a Ferencvárosnál, nehéz helyzetben van a játékoskeret átalakítását illetően. A klub a hétvégi, Mol Vidi FC elleni találkozója előtt megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, amelyen erről a témáról is kérdezték a nemrégiben kinevezett vezetőedzőt.

„Tudom, hogy elég kevés idő, másfél nap maradt – utalt az átigazolási időszak végére Rebrov.Beszéltem erről az elnökkel, tárgyaltunk róla, és megpróbálunk mindent megtenni, ami lehetséges, de nagyon szűkös az idő.”

Az FTC–Mol Vidi találkozót vasárnap 18 órától rendezik.

A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ VÁGATLANUL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik