Fradi: „más látásmódú” angol fizioterapeuta érkezett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.30. 14:42
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC a hivatalos honlapján, a fradi.hu-n jelentette be, hogy egy új fizioterapeutával erősítettek a zöld-fehérek.

„Nagyon jól érzem magam a Fradinál, az első benyomások abszolút pozitívak. Látom és tapasztalom, hogy itt a klubnál kivétel nélkül mindenki a fejlődés, előrelépés érdekében dolgozik" – mondta a bemutatása után Peter Friar a fradi.hu-nak. Peter Friar a fradi.hu-nak.

„A beilleszkedéssel nem volt semmi problémám, nagyszerű közösségbe kerültem. Néhány hét után elmondhatom, hogy nagyon jól együtt tudunk működni a stáb többi tagjával és a játékosokkal is. Én, aki az angol labdarúgásban tevékenykedtem, valamelyest más látásmódot képviselek, de nincs ezzel gond. Tökéletesen kiegészítjük egymást, ebből pedig a csapat profitálhat" – tette hozzá az angol szakember.

Mint ismert, a Ferencváros augusztus 10-én a Premier League-ben szereplő Chelsea-vel csap össze a Groupama Aréna stadionavatóján.

„Biztos, hogy a Chelsea elleni mérkőzés különleges esemény lesz mindenki számára. Jól ismerem a londoniak szakmai stábját, az orvosok és fizioterapeuták közül többeket a legjobb barátaim közé sorolhatok. Remek érzés lesz egyszerre látni a pályán a Fradit és a Chelsea-t. Az angoloknál megfelelőbb ellenfelet nem is lehetett volna találni egy ilyen impozáns és minden igényt kielégítő stadion felavatására" – mondta Friar.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik