Fradi: „Csak az én hibám, nem tudok túllépni rajta” – Varga R. az autóbalesetről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.01. 18:42
null
Varga Rolandot rendkívül megviselték a történtek (Fotó: Mirkó István)
Varga Roland, a Ferencváros labdarúgója a Fradi Tv-nek nyilatkozott arról a nagy port kavaró közlekedési balesetéről, amely során autójával betonfalnak csapódott. A járműben ott ült csapattársa, Busai Attila és egy harmadik utas is. Varga Roland ittasan vezetett, a balesetben senki sem sérült meg.

 

 

A támadó szemmel láthatóan még a zöld-fehérek törökországi edzőtáborában adott nyilatkozatakor is a január 17-i események hatása alatt volt, mély nyomot hagytak benne a történtek, de állítja, tanult hibájából.

Amióta megtörtént a baleset, azóta nem tudok túllépni rajta. Próbálok nem egyedül lenni, hanem a többiekkel. Amikor egyedül vagyok, folyton a történteken jár az agyam. Nagyon rossz érzés, de túl kell tennem magam rajta. Nem lesz egyszerű, de szerencsére nagyszerű csapattársaim vannak, akik sokat segítenek ebben” – kezdte nyilatkozatát a Fradi Tv-nek Varga Roland, akinek családja, szerettei és a menedzsere is sokat segített a történtek feldolgozásában.

Az utóbbi napokban törekedett arra, hogy nyugalomban töltse szabadidejét, és átgondolja azt, amit elkövetett.

„Mi történt pontosan? Hogyan kezdődött az a bizonyos szombat este?” – kapta a kérdést.

„Most töltöttem be a huszonhatodik életévemet, nekem huszonharmadikán volt a születésnapom, Attilának huszonegyedikén. Tudtuk, hogy edzőtábor lesz, szerettünk volna egy kicsit kikapcsolódni. Ittunk, úgy éreztem, hogy ettől függetlenül tudok vezetni. Utólag nem kellett volna, ilyenkor már okosabb vagyok én is. Akkor nem gondoltam át a rosszabbik oldalát ennek az egésznek. Nagyon rosszul sült el. Erről csak én tehetek, Attilának semmi köze a balesethez. Ez az én felelősségem, én követtem el. Vállaltam is a felelősséget. A legrosszabb, hogy sok embernek, a családtagjaimnak, az egész Fradinak, a szurkolóknak csalódást okoztam. Ezért is ilyen nehéz erről beszélnem, de úgy éreztem, hogy mindenképpen tisztázni szeretném, hogy mi történt” – emlékezett vissza a balesetre a támadó.

„Megcsúsztam egy kanyarban és nekivágódtam egy falnak, hála Istennek, nem történt senkinek semmi baja. Kaptam egy jó nagy pofont az élettől, és ezután kicsit átértékeltem magamban a dolgokat. Szerencsére még időben kaptam ezt a pofont, hogy az egészségnél nincs fontosabb a világon. Vigyáztak ránk fönt, és kaptunk még egy lehetőséget, hogy ezt helyre tudjuk hozni, amennyire lehet.”

„Nagyon reméltem, hogy nem történik senkinek komolyabb baja. Attila tenyerét megvágta kicsit az üveg, utána össze is varrták a kezét. Tőle személyesen már elnézést kértem, megbeszéltük, hogy ez az én hibám, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztam őt, ezúton is szeretnék tőle elnézést kérni.”

A Ferencváros labdarúgója azt is tisztázta, hogy az autó harmadik utasa civil volt, tehát semmi köze nincs a Ferencvároshoz és a labdarúgáshoz.

Mint ismert, a baleset másnapján a Ferencváros közleményben reagált a történtekre, és súlyosan megbüntette a két játékost.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik