Ferencváros: rutinos izlandi csatár a kiszemeltek között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.25. 22:42
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a napokban újabb érkezőt jelenthet be a Ferencváros labdarúgócsapata a ghánai Abraham Frimpong, az argentin Matías Ezequiel Rodríguez és a Balmazújvárostól szerződtetett Sigér Dávid után.

Információink szerint egy rutinos, harmincas éveiben járó izlandi csatárt várnak az Üllői útra tárgyalni, akivel jó eséllyel a héten már egyezség is születhet.

Részleteket nem tudni a kiszemeltről, annyit igen, hogy szabadon igazolható, így csak vele kell megegyezni. Jó eséllyel egyébként a 31 esztendős, 11-szeres válogatott Kjartan Finnbogasonról van szó, aki legutóbb a dán AC Horsensben játszott, melynél lejárt a szerződése. Ő lehetne a magyar NB I történetének első izlandi légiósa.

Egy támadó szerződtetése logikus lépés lenne a Fraditól, hiszen eddig a nyáron csak védő és középpályás érkezett, miközben a támadósorból már távozott a ghánai Joseph Paintsil, míg Priskin Tamással és a portugál Rui Pedróval már a tavasszal sem igazán számolt Thomas Doll vezetőedző, valószínűsíthető, hogy a nyáron ők is távoznak.

A Ferencvárost többször kerestük már átigazolási ügyekben, de a klub nem kommentál sajtóhíreket, csak a hivatalos csatornáin keresztül ad tájékoztatást.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL**
Érkezők: Abraham Frimpong (ghánai, Crvena zvezda – Szerbia), Matías Ezequiel Rodríguez (argentin, Chacarita Juniors – Argentína), Sigér Dávid (Balmazújváros – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Csernik Kornél (Soroksár), Kundrák Norbert (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bene Marcell, Burzi Alex, Orosz Marcell
Kiszemeltek: Hangya Szilveszter (Vasas), Marcel Heister (német, Beitar Jeruzsálem – Izrael)
Távozók: Batik Bence (szabadon igazolható), Janek Sternberg (német, 1. FC Kaiserslautern – Németország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Silye Erik (soroksári kölcsön után Mezőkövesd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Joseph Paintsil (ghánai, Tema Youth – Ghána, onnan KRC Genk – Belgium), Marcos „Marquinhos” Pedroso (brazil, Figueirense – Brazília), Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Amadou Moutari (nigeri, Austria Wien – Ausztria), Hajnal Tamás (visszavonul?), Priskin Tamás, Rui Pedro Couto Ramalho (portugál)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik