Ferencváros: Mi sosem maradunk a padlón - Moniz

Vágólapra másolva!
2013.08.09. 16:45
Ricardo Moniz, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros holland vezetőedzője szerint a vereségek után azonnal fel kell állni a padlóról. A szakvezető tiszteli a Győrt, de ha a gólhelyzeteiket tudják értékesíteni, nem fél a jövőtől.

„Az eredmény mindenki hangulatát meghatározta. Ha azonban profi vagy, akkor az ilyen vereségek után azonnal fel kell állnod. Ez az én felelősségem, de ígérem, mi sosem maradunk a padlón. A mérkőzés első öt perce nagy csalódás volt, ám rögtön meg tudtunk újulni, és már a félidőig három nagy helyzetet kialakítottunk. Ezekből a lehetőségekből legalább egy gólt szereznünk kellett volna. Egyet ígérhetek a jövőre nézve: minket senki sem állíthat meg. A Ferencváros a múltban is mindig, mindenhonnan visszatért az élre, és ez most is így lesz" – nyilatkozta Ricardo Moniz vezetőedző a fradi.hu-nak.

„Nagyon tiszteljük a Győrt. Az ETO az előző szezonban megérdemelten nyert bajnokságot, hiszen a lehető legtöbbet hozta ki a csapatból. Hasonló mérkőzésre számítok, mint amilyet tavaly játszottunk velük, de most nem lehetünk gyengék, gólokat kell szereznünk. Nagyon sokat kell tennünk azért, hogy a gólhelyzeteinket belőjük: rengeteget edzeni és koncentrálni. Ha megszerezzük a kellő önbizalmat, akkor nem tartok a jövőtől. Nagyon nagy érzelmek lesznek a pályán a Győr ellen, de azért leszünk ott, hogy kétszáz százalékot nyújtsunk és győzzünk" – tette hozzá a holland szakvezető.Ricardo Moniz vezetőedző a fradi.hu-nak.

„Nagyon tiszteljük a Győrt. Az ETO az előző szezonban megérdemelten nyert bajnokságot, hiszen a lehető legtöbbet hozta ki a csapatból. Hasonló mérkőzésre számítok, mint amilyet tavaly játszottunk velük, de most nem lehetünk gyengék, gólokat kell szereznünk. Nagyon sokat kell tennünk azért, hogy a gólhelyzeteinket belőjük: rengeteget edzeni és koncentrálni. Ha megszerezzük a kellő önbizalmat, akkor nem tartok a jövőtől. Nagyon nagy érzelmek lesznek a pályán a Győr ellen, de azért leszünk ott, hogy kétszáz százalékot nyújtsunk és győzzünk" – tette hozzá a holland szakvezető.

NB I, 3. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK
Időpont Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Augusztus 9., péntek
19.00 MTK Budapest–Haladás (tv: Duna Tv) Kassai Viktor
Augusztus 10., szombat
16.30 KTE-Phoenix Mecano–Mezőkövesd-Zsóry (tv: Sport 1)
Farkas Ádám
19.00 Lombard Pápa–Kaposvári Rákóczi Becséri Dániel
19.00 MVM Paks–Puskás Akadémia FC (tv: Sport 1) Solymosi Péter
21.00 Győri ETO–Ferencváros (tv: m2) Andó-Szabó Sándor
Augusztus 11., vasárnap
16.30 Debreceni VSC-Teva–Diósgyőri VTK (tv: Duna Tv) Szabó Zsolt
18.30 Videoton–Pécsi MFC (tv: Sport 2)
Bognár Tamás
20.30 Újpest–Bp. Honvéd (tv: Sport 2)
Vad II István
TABELLAGÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETRENDEREDMÉNYEK
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik