Ferencváros: még egyeztetnek a német csatár jövőjéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.08. 11:06
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Ferencváros labdarúgócsapatánál a vezetőség egyeztetéseket folytat Benjamin Lauthtal, hogy milyen feltételek mellett tudnák megszüntetni a csatár még egy évig érvényes szerződését.

Korábban már foglalkoztunk azokkal a játékosokkal, akik nyáron távozhatnak a Ferencvárostól – a lista egy újabb névvel bővülhet. Korábban már foglalkoztunk azokkal a játékosokkal, akik nyáron távozhatnak a Ferencvárostól – a lista egy újabb névvel bővülhet.

A 33 éves, ötszörös német válogatott Benjamin Lauth egy év alatt nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Ősszel szerzett ugyan hat gólt az NB I-ben, de tavasszal már csak epizódszerep jutott neki, Thomas Doll csak kiegészítő emberként számolt vele.

Ahhoz pedig hosszú távon túl drága játékosról van szó, ugyanis értesüléseink szerint megközelítőleg havi 12 ezer eurót keresett, amivel a kiemelt fizetésű futballisták közé tartozott a klubnál. Így nem meglepő, hogy a vezetők szakítanának vele.

Kérdés, a csatár milyen feltételekkel hajlandó megszüntetni a szerződését, de mivel neki sem érdeke, hogy a második csapathoz irányítsák és adott esetben egy évig ne futballozzon, így várhatóan egyezség fog születni a felek között.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők: Leandro de Almeida (Omonia Ciprus, szabadon igazolható), Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország, kölcsön után végleg)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, Nyíregyháza, ?), Csilus Tamás (Lombard),Kunsági Roland (Mezőkövesd), Péter Antal (Soroksár, ?) Simita Gergő (Soroksár, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Csiki Norbert (MTK), Kitl Miklós (KTE), Leandro Martínez (Haladás), Pátkai Máté (Győri ETO)

Távozók: Philipp Bönig (német, szabadon igazolható), Buzsáky Ákos (szabadon igazolható), Vladan Csukics (szerb, szabadon igazolható), Stjepan Kukuruzovic (horvát, FC Vaduz – Svájc*), Jack Tuijp (holland, helmondi kölcsön után FC Volendam – Hollandia)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Mateo Pavlovic (horvát, Werder Bremen – Németország)

Távozhatnak:Bosnjak Predrag (szerb-magyar) Tomislav Havojic (horvát, szabadon igazolható), Hidvégi Sándor (Dunaújvárosi kölcsön után szabadon igazolható), Nagy Dániel, Tarczy Pál (szabadon igazolható), Ugrai Roland
* Liechtensteini csapat, de a svájci élvonalban szerepel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik