FTC: Máté gólt szeretne lőni az Újpest otthonában is

Vágólapra másolva!
2012.08.16. 08:44
A labdarúgó NB I 3. fordulójában a Ferencváros hazai közönség előtt 4–1-re legyőzte a Lombard FC-t. A magabiztos hazai sikerből góllal vette ki részét Máté János, a zöld-fehérek nyári szerzeménye, aki a fradi.hu-nak nyilatkozott első élvonalbeli gólja után.

„Fantasztikus, leírhatatlan érzés volt kezdőként pályára lépni – mondta Máté János. – Nagyon vártam már erre a pillanatra. Úgy gondolom, sikerült meghálálnom a bizalmat, és örülök, hogy átestem a tűzkeresztségen. Remélem, nem kell sokat várnom a következő találatra, és már a hétvégi mérkőzésen ismét gólt ünnepelhetek.”Máté János. – Nagyon vártam már erre a pillanatra. Úgy gondolom, sikerült meghálálnom a bizalmat, és örülök, hogy átestem a tűzkeresztségen. Remélem, nem kell sokat várnom a következő találatra, és már a hétvégi mérkőzésen ismét gólt ünnepelhetek.”

„Feldobott ez a nagy szurkolói buzdítás. Nagyon jó érzés volt a Fradi-tábor előtt játszani, amely tényleg egyedi Magyarországon. Ezt most kezdőként is megtapasztalhattam. Jó érzés így futballozni” – mondta a támadó.

A 22 éves futballista hozzátette: számított rá, hogy kezdőként léphet pályára, mert Détári Lajos az edzéseken már jelezte neki, lehetőséget kap a bizonyításra.

Máté a góljára is visszaemlékezett: „Az villant át az agyamon, hogy a szabadrúgásokat egész életemben sokat gyakoroltam. Koncentráltam, és éreztem, hogy ezt be fogom rúgni, szerencsére sikerült is.”

A labdarúgó kitért a hétvégi, Újpest elleni idegenbeli rangadóra is: „A szurkolók és a mi számunkra is csak a győzelem elfogadható. Úgy készülünk, hogy megtörjük a tizenkét éves idegenbeli nyeretlenségi sorozatot. Gólt szeretnék ünnepelni az Újpest otthonában is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik