FTC: az Ajaxnál nevelkedett Aborah is aláírt - hivatalos

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2013.02.20. 19:18
null
Stanley Aborah aláírt az FTC-hez
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros bejelentette a korábbi belga utánpótlás-válogatott Stanley Aborah szerződtetését.

 

A 25 éves középső középpályást januárban tesztelték a zöld-fehérek, és a Vác elleni felkészülési mérkőzésen pályára is lépett.

Aborah Ghánában született, de belga állampolgársággal is rendelkezik. Az Ajax utánpótlás-akadémiáján is nevelkedett, majd az amszterdamiak első csapatában bemutatkozott, de nem tudott itt megragadni.

Később több holland klubnál is megfordult, volt a Den Bosch és a Vitesse játékosa is, legutóbb pedig a szlovén Murában játszott.

Aborah a ferencvárosi tesztelés után Dániában is próbálkozott: a Brönbynél járt próbajátékon, ám a neves klub nem kínált neki szerződést.

Mint ismert, a Ferencváros ma már bejelentette egy futballista szerződtetését: a brazil Leonardo is aláírt a zöld-fehérekhez.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Stanley Aborah (belga, Mura – Szlovénia), Júnior Fell (brazil, Metropolitano – Brazília), Quenten Martinus (holland, Heerenveen, legutóbb Sparta Rotterdam – Hollandia), Leonardo (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Red Bull Salzburg – Ausztria)
Távozik/távozhat: Beliczky Gergő (Lombard Pápa), Busai Attila (Szolnoki MÁV FC, kölcsönbe), Grúz Tamás (Szolnoki MÁV FC – kölcsönbe), Máté János (Siófok – kölcsönbe), Menyhárt Attila (Siófok)
Kiszemeltek:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik