Felkészülés: vert helyzetből gyűrte le a Videoton az Újpestet

Vágólapra másolva!
2011.02.16. 16:19
A labdarúgó NB I rajtjára készülő csapatok szerda délutáni székesfehérvári felkészülési mérkőzésén a Videoton 2–1-re legyőzte az Újpestet.

Egy-egy kisebb helyzet mindkét fél előtt adódott, mielőtt az első nagyból az Újpest megszerezte a vezetést: egy mélységi passzra Rajczi Péter jó ütemben ugrott ki, betört a 16-oson belülre, és a kimozduló Bozsovics mellett a hálóba lőtt.

A szünetig hátralévő időben a fehérváriak támadtak többet, így nem volt váratlan az egyenlítő gól – még ha csak a második félidőben, hetes hazai csere után született is meg. Két újonnan beálló ember hozta össze a gólt, a Lencse László által kiharcolt büntetőt Nikolics Nemanja értékesítette.

A hajrában ismét Lencsén volt a sor: a fiatal hazai támadó a jobbösszekötő helyéről úgy lőtt a hosszú sarokba, hogy a labda a kapufát is érintette.

A mérkőzés összefoglalóját ide kattintva tekintheti meg.

FELKÉSZÜLÉS
Videoton FC–Újpest FC 2–1 (0–1)
Székesfehérvár, 100 néző, Vezette: Závodka Cs.
Videoton FC: Bozsovics (Sebők Zs.) – Lázár P. (Izing), Lipták (Milanovics), Vaskó, Andjics (Hidvégi) – Nagy D. (Gosztonyi), Sándor Gy. (Polonkai), Farkas B. (Szakály D.), Elek Á. (Djordjic), Vasziljevics (Lencse) – Alves (Nikolics N.)
Újpest FC: Balajcza (Horváth T.) – Szokol, Vermes, Takács Z. (Tajthy), Kiss Z. – Magos (Böőr), Matos (Egerszegi), Mitrovics, Balogh B. (Rasztovics) – Rajczi (Lázár B.), Ahjupera (Sitku)
Gólszerzők: Nikolics N. (11-esből), Lencse, ill. Rajczi

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik