Felkészülés: tizenegyesekkel kapott ki a Kecskemét

Vágólapra másolva!
2013.02.09. 15:07
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano a horvátországi Isztria-kupán 0–0-s rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 3–2-es vereséget szenvedett a litván Zalgiris Vilniustól. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a Kecskemét a 86. perctől emberhátrányban futballozott.

Rendkívül mély és saras pályán játszotta utolsó horvátországi mérkőzését a Kecskemét, amelyen az első félidőben inkább a magyar csapat akarata érvényesült. A legveszélyesebb lehetőségek pontrúgások után adódtak, ám ezeket nem tudta gólra váltani Horváth Ferenc együttese. A litvánok először a 65. percben jutottak el igazán nagy helyzetig. Rendkívül mély és saras pályán játszotta utolsó horvátországi mérkőzését a Kecskemét, amelyen az első félidőben inkább a magyar csapat akarata érvényesült. A legveszélyesebb lehetőségek pontrúgások után adódtak, ám ezeket nem tudta gólra váltani Horváth Ferenc együttese. A litvánok először a 65. percben jutottak el igazán nagy helyzetig.

A találkozó utolsó harmadában kiegyenlítetté vált a játék. Igazán sok helyzetet nem, inkább lehetőségeket jegyezhettek fel a nézők. Mivel a 90 perc során nem született gól, büntetőkre került sor, az „orosz rulettet” pedig a litvánok bírták jobban. Antal ugyan két büntetőt is megfogott, ám hárman is hibáztak a Kecskeméttől, így végül 3–2-vel a Zalgiris örülhetett. Az edzőtábor ezzel véget ért a KTE számára, a kecskemétiek szerdán már hazai pályán fogadják a Mezőkövesdet felkészülési mérkőzésen.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
KTE-PHOENIX MECANO–ZALGIRIUS VILNIUS (litván) 0–0, tizenegyesekkel 2–3

Istra Winter-kupa, Novigrad

KTE első félidő: Borszéki – Mogyorósi, Koszó, Póti, Mohl – Szavics, Nagy P., Bertus – Macauley, Salami, Diaz.

KTE második félidő: Antal – Koszó, Vaskó, Varga, Forró – Vukaszovics, Hullám, Pekár – Joszeliani, Rajczi, Balázs.

A tizenegyespárbajban Rajczi és Joszeliani volt eredményes.

forrás: kecskemetite.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik