Felkészülés: gólt lőtt a próbajátékos, a DVTK legyőzte a Vasast

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.04. 20:44
null
Gólt lőtt a próbajátékos, a DVTK legyőzte a Vasast (Fotó: <a href="http://dvtk.eu/merkozesek/post/13632-merkozes-Diosgyori_VTK-Vasas_FC-labdarugas" target="_blank">dvtk.eu</a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK felkészülési mérkőzésen 4–2-re legyőzte a másodosztályú Vasast.

 

A DVTK klubhonlapjának beszámolója szerint a miskolci csapatban egy próbajátékos is pályára lépett: a 26 éves angol Shamir Mullingst a 63. percben cserélte be Feczkó Tamás, a 196 centiméter magas csatár a 72. percben gólt szerzett.

„Nagyon örülök, hogy mégis tudtunk a szünetben felkészülési mérkőzést játszani, köszönöm a Vasasnak, hogy ilyen gyorsan reagált, és eljött! A négy lőtt gólnak is örülök, és az első negyedórában még legalább ennyi gólt szerezhettünk volna. A támadójátékunk tehát rendben volt, a védekezésünkön azonban bőven akad javítanivaló. A találkozó egyik célja az volt, hogy akik mostanában nem játszották végig a mérkőzéseket, ma kilencven percet töltsenek a pályán. Ezen kívül a sérülés miatt kialakult hiányposztok betöltésének módját próbáltuk ki. Jó visszajelzéseket kaptam, a keret minden tagjára lehet számítani. Meccshelyzetben is megnéztük Shamir Mullings játékát, az esetleges szerződtetéséről később születik döntés” – értékelte a mérkőzést Feczkó Tamás, a DVTK vezetőedzője.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVTK–Vasas 4–2 (2–1)

Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Garai Péter
DVTK: Antal (Bukrán, a szünetben) – Farkas M., Polgár, Hegedűs J. (Karan, 63.), Vági – Rui Pedro, Augusto Max (Iszlai, 63.) – Ivanovszki, Molnár G., Grozav (Makrai, 63.) – Drazsics (Mullings, 63.). Vezetőedző: Feczkó Tamás
VASAS: Jova – Szivacski, Szilágyi Z., Litauszki, Silye – Viczián, Kovács M. – Vernes, Szatmári L., Balajti – Feczesin. 2. félidő: Rados – Kilyén, Csató M., Szilágyi Z., Kalmár O. – Viczián, Kovács M. (Köböl, 69.) – Radó, Szatmári L. (Murka, 78.), Pekár – Feczesin (Birtalan, 63.). Mb. vezetőedző: Tóth András
Gólszerző: Ivanovszki (11., 81. – az elsőt 11-esből), Grozav (31.), Mullins (72.), ill. Balajti (34.), Birtalan (78.)
Forrás: dvtk.eu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik