Felkészülés: egygólos DVSC-győzelem a DVTK ellen

Vágólapra másolva!
2013.02.23. 16:09
A labdarúgó NB I címvédője, a DVSC-Teva felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a DVTK-t Pallagon.

A diósgyőri klub Twitter-oldalának tájékoztatása szerint az esőben elkezdett találkozó 12. percéig kellett várni az első nagy helyzetre, de mindjárt gól is esett ekkor, Vági labdaszerzése után Rudolf kapta meg a labdát, centerezését pedig Bacsa 1 méterről a hálóba vágta (0–1).Bacsa 1 méterről a hálóba vágta (0–1).

Az első negyedórát követően kiegyenlített a debreceni együttes, Ribánszki buktatta a kilépő támadót a 16-os előtt, amiért piros lapot kapott – emberhátrányba nem került a DVTK –, a 17 méteres szabadrúgást pedig Rezes Tajti kapujába csavarta (1–1).

Ezt követően a hazaiak részéről Boudla, a vendégekéről Rudolf lövése kerülte el a kaput, majd utóbbi szöglete után Kádár fejelt fölé, mielőtt a hajrában Luque távoli löketét Polekszics hárította.

A második játékrészre sort cserélt a DVSC, a kezdőcsapat pedig öt perc után megszerezte a vezetést, Pölöskey lépett ki a leshatárról, és 10 méterről nem hibázott (2–1).

A 65. percben Luque szöglete után a gólvonalon álló Abdouramanról pattant ki a labda, majd a hajrában a spanyol középpályás kornerét Hanek fejelte centikkel mellé. Az utolsó perceket nagyon megnyomta a diósgyőri csapat, de újabb gólt már nem tudott szerezni, így a DVSC 2–1-re nyert végül.

DVSC-TEVA–Diósgyőr 2–1 (1–1)
Debrecen-Pallag,
zárt kapus. Vezette: Varga L.
DVSC, 1. félidő: Polekszics – Kuti, Máté, Ludánszki, Ferenczi – Kulcsár, Gál, Sl. Boudla (Bódi, 37.), Rezes – Szécsi M., Sidibe
DVSC, 2. félidő: Polekszics – Kuti, Simac, Mészáros, Korhut – Bódi, Spitzmüller, Czvitkovics, Ferenczi (Se. Bouadla, 56.) – Pölöskey, Coulibaly
DVTK: Ribánszki (Tajti, 15.) – Vági, Vadász, Kádár, Gohér – Bacsa (Hanek, 84.), Elek Á. (Abdouraman, 46.), Takács P., Luque – Tisza (Gallardo, 37.), Rudolf (Fernando, 72.)
Gólszerző: Rezes (16.), Pölöskey (50.), ill. Bacsa (12.)
Piros lap: Ribánszki (15.)
Forrás: dvsc.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik