Felkészülés: próbajátékosokkal nyert az Újpest

Vágólapra másolva!
2016.01.16. 12:53
Az Újpest élvonalbeli labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 5–1-re nyert Dunakeszin az NB III-as Monor ellen.

Az Újpest a házi gólkirálya, Mbaye Diagne nélkül állt ki. A szenegáli csatár az édesanyja betegsége miatt engedélyt kapott szabadsága meghosszabbítására. Azóta már visszaérkezett, ott is volt a dunakeszi mérkőzésen, de nem öltött szerelést.

Pályára lépett viszont a lila-fehéreknél egy színes bőrű jobbhátvéd, aki a héten érkezett próbajátékra. Az ujpestfc.hu-n Ronney néven feltüntetett gyors, agilis játékos kezdőként kapott szerepet Nebojsa Vignjevicstől.

A szerb vezetőedző a szünetben majdnem teljes sort cserélt. Beállt Mihály Dávid is, aki az NB II-es Csákvártól érkezett próbajátékra, és hétfőn a lilák törökországi edzőtáborába is elutazik. A 24 éves támadó az első három őszi bajnoki mérkőzésén három gólt szerzett, utána viszont kiszorult a csapatból, ugyanis a csákvári klub az MLSZ-szabály miatt inkább a fiataloknak szavaz bizalmat.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ÚJPEST–MONOR (III.) 5–1 (3–1)
Dunakeszi.
ÚJPEST:
Balajcza Ronney, Kecskés, Litauszki, Mohl – Hazard, Bardhi, Szankovics, Balogh – Balázs, Perovics. Csereként játszott: Kovács (kapus), Nagy T., Windecker, Andrics, Kabát, Filkor, Gere, Pávkovics, Mihály, Bauer
Az újpesti gólszerzők:
Perovics, Balogh, Bardhi, Kabát, Gere

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik